Известни личности, които е можело да не се родят

16.05.2021, 10:00

Какво ли би било?

   
 
Известни личности, които е можело да не се родят

Има личности, които чрез своите действия са направили света такъв, какъвто е. Дори не можем и да си представим какво би било, ако тях ги нямаше. Но се оказва, че именно някои от тези така важни за света личности е можело изобщо да не се родят. Ето кои са те:

Джъстин Бийбър

Майката на Джъстин забременява на 17, а бащата я напуска. Тогава лекарите и родителите се опитват да убедят момичето да направи аборт, но тя отказва.

Селин Дион

Певицата е родена в религиозно семейство и става най-малкото от 14 деца. По онова време майката вече е уморена от братята и сестрите на Селин и иска да направи аборт, но след това променя мнението си за прекъсване на бременността.

Шер

Майката на певицата е на 19 години, когато отива да направи аборт. Вече легнала на леглото за процедурата, в последния момент тя казва, че е променила решението си.

Джак Никълсън

2293885

Майка му забременява на 17 и отказва да слуша съветите на родителите си за абортите. Тя ражда момче, което е отгледано от родителите ѝ. До 37-годишна възраст Джак Никълсън смята, че майка му е негова сестра. Тя му казва цялата истина точно преди смъртта си.

Кристиано Роналдо

В семейството на Роналдо вече има три деца, следователно майка му не остава много доволна от четвъртата бременност. Те живеят в бедност, а съпругът ѝ е обикновен пияница. Лекарите ѝ забраняват да направи аборт, тъй като тялото нямало да може да го понесе.

Стив Джобс

Истинската му майка е студентка, а баща му - асистент в колеж. Собственият ѝ баща обещава да я лиши от наследството, ако не направи аборт. Момичето не прави аборт, но дава малкия Стив в сиропиталище.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta