Ужасяващи случки, разказани от служители на морга

21.11.2022, 14:00

Не им е лесно!

   
 
Ужасяващи случки, разказани от служители на морга

Работата в морга си е ужасяваща сама по себе си. Но не сме си давали сметка на какви неща са подложени служителите, докато вършат работата си там. Ето ги и най-страшните случки, за които потребители в Reddit разказват.

"Понякога, когато хората са умрели и ние ги обърнем, за да ги почистим и облечем, те все още имат въздух в дробовете си и издават сумтещи звуци, когато се движат. Изплаших се адски много първият път."

"Аз съм медицинска сестра в спешното отделение. Веднъж един човек почина и никой не дойде да вземе тялото, затова го закарахме в моргата. Но телефонът му остана в спешното отделение случайно. Всеки ден в 14:30, алармата се включваше. Не можехме да изключим алармата или да изключим телефона без парола, а батерията на това нещо не падна с дни. Така че го заключихме в медицинската стая, но все още се чуваше много силно. Трябваше да слушаме как алармата на този мъртвец ни преследва по едно и също време всеки ден в продължение на една седмица. И до ден днешен потръпвам, когато чуя същата мелодия."

"Най-добрият ми приятел, живееше на горния етаж на семейния си погребален дом. Играехме на криеница в ковчезите, докато един ден един от празните ковчези изобщо не беше празен, защото току-що бяха получили доставка от друг погребален дом."

 "Ако някой е мъртъв повече от ден или два, той ще започне да се разлага отвътре навън. Ако стаята е достатъчно тиха, можете да чуете клокочене и бълбукане, докато газовете и течностите се движат вътре в тялото. Чува се и бучене, докато остатъчният въздух в дробовете им се изтласква покрай гласните им струни."

"Понякога при пресен труп се получава треперене на крайници. Заради това е много трудно да се прибере в чантата "набързо"."

"Работих в морга в продължение на няколко години. Имаме методи да държим челюстта затворена за преглед; в противен случай тя се отваря поради ъгъла на главата и шията. По време на преглед устройството се повреди и този устата на този господин буквално се отвори. Водещият балсаматор не беше на място, така че направих всичко по силите си. Изведох семейството от стаята и залепих устата му със секундно лепило, но той нямаше зъби и методът НЕ проработи. Изглеждаше така, сякаш се опитва да изкрещи."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ