Илюстрации на японски къщи, вдъхновени от Google Street View  20 Виж всички снимки

06.12.2021, 13:00

Страхотни са!

   
 
<p><a href="https://www.instagram.com/angelahao_art/" target="_blank" style="text-align: justify;"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Анджела</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Хао</span></span></a><span style="text-align: justify;"> е </span><span style="text-align: justify;">художник, който се вдъхновява от японските къщи, които вижда в Street View и започва да ги рисува. Въпреки че е далеч от Япония, бихме казали, че ѝ се получава много добре. А ти знаеше ли, че за този вид изкуство си има специално определение? Нарича се </span><span style="text-align: justify;">Virtual Plein Air</span><span style="text-align: justify;">.</span></p>

Анджела Хао е художник, който се вдъхновява от японските къщи, които вижда в Street View и започва да ги рисува. Въпреки че е далеч от Япония, бихме казали, че ѝ се получава много добре. А ти знаеше ли, че за този вид изкуство си има специално определение? Нарича се Virtual Plein Air.

Източник: Instagram/angelahao_art

Анджела Хао е художник, който се вдъхновява от японските къщи, които вижда в Street View и започва да ги рисува. Въпреки че е далеч от Япония, бихме казали, че ѝ се получава много добре. А ти знаеше ли, че за този вид изкуство си има специално определение? Нарича се Virtual Plein Air.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta