Супергерои, които разрешават всекидневни проблеми  10 Виж всички снимки

08.12.2022, 18:00

Имаме нужда от такива!

   
 
<p><span style="text-align: justify;">Ако няма кой да ти измие чиниите или да отвори буркана с кисели краставички, то няма от какво да се притесняваш - има си хора за всичко. </span><a href="https://www.instagram.com/kevin2cameraslamb/" target="_blank" style="text-align: justify;">Кевин Ламб</a><span style="text-align: justify;"> създава всекидневи супергерои, които изглеждат точнп като истинските, но задачата им е да се справят с битовите проблеми, които имаме всеки ден. Наистина гениален проект!</span></p>

Ако няма кой да ти измие чиниите или да отвори буркана с кисели краставички, то няма от какво да се притесняваш - има си хора за всичко. Кевин Ламб създава всекидневи супергерои, които изглеждат точнп като истинските, но задачата им е да се справят с битовите проблеми, които имаме всеки ден. Наистина гениален проект!

Ако няма кой да ти измие чиниите или да отвори буркана с кисели краставички, то няма от какво да се притесняваш - има си хора за всичко. Кевин Ламб създава всекидневи супергерои, които изглеждат точнп като истинските, но задачата им е да се справят с битовите проблеми, които имаме всеки ден. Наистина гениален проект!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ