Перфектният тайминг е в основата на добрата снимка  16 Виж всички снимки

28.09.2021, 17:00

Жестоки снимки на диви животни!

   
 
<p><span>Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Ники</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Колмънт</span>, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото то<span style="background-image: url(../img/wline.gif);">ва</span> време той успя<span style="background-image: url(../img/wline.gif);">ва</span> да спечели доверието на животните и да ги заснема в движение, съ</span>здавайки неповторими кадри.</p>

Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът Ники Колмънт, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото това време той успява да спечели доверието на животните и да ги заснема в движение, създавайки неповторими кадри.

Някои фотографи чакат с часове, дни и дори месеци, за да уловят точния момент. Точно това прави и фотографът Ники Колмънт, който в продължение на 5 години прави страхотни снимки на диви животни. През цялото това време той успява да спечели доверието на животните и да ги заснема в движение, създавайки неповторими кадри.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta