Ново поколение обувки  17 Виж всички снимки

22.10.2011, 12:28

   
 

Има един доктор в модната индустрия, който толкова умело прави пластични операции, че резултатът не само че ще повиши самочувствието ви, но и ще ви накара да си потърсите по-добра работа.

Няма да оригиналнича повече, но произведенията на Dr.Martens, особено последната им колекция, са си истински "супермодели" сред вида си. Обувната индустрия отдавна е белязана от кубинките Dr.Martens и почти няма човек, който да не ги разпознава, но през последните години компанията започна да представя толкова невероятни разработки и доусъвършенствани модели, че нямаше как да не ги сравня с "истинските модели" с пластични операции.

Sovereign или самостоятелната колекция е най-новото поколение обувки Dr.Martens. Неслучайно използвах думата "поколение", защото според британската компания всеки от моделите е като новородено, кръстено със собствено име. Мъжките "отрочета" носят имената Хари, Октавиус и Джефри.

Хари е най-изтънченият от тримата и носи отличителните белези на тайната си майка Мокасина. По всичко останало обаче прилича на баща си – тежка походка, здраво стъпил на земята с дебелата си подметка (която между другото е изключително модерна този сезон), както и здраво атлетично тяло.

Октавиус е стилен и елегантен и отсега личи, че ще разчита на връзките си, които стабилно ще го внедряват в обществото (защото всички обичат връзки). Що се отнася до Джефри първоначално си помислих, че с брат му Октавиус са близнаци, но височината му веднага ме разколеба.

Запознайте се и с тримата, защото, ако успеете да се снабдите с Хари, Октавиус или поне Джефри, то може да забравите за зимната депресия и най-вече за опасността от измръзване. И трите модела обувки са изработени типично в стила на "доктора" - внимателно, с качествени материали, и се предлагат в няколко цвята, които можете да видите в галерията ни. Обърнете внимание на десенирания вариант, защото именно такива клонинги срещахме в колекциите есен-зима на повечето модни марки, които харесваме. Те са тотален хит, но именно защото са такъв ви съветвам да заложите на класическия вариант от кафява/черна кожа или кафяв/син велур. Хитовете са като чудо за три дни, а имайки предвид колко трайни са Dr.Martens, тези обувки ще ви служат дълги години и най-вероятно няма да искате да изглеждате старомоден догодина. А класическите модели ще си останат класики, защото са вечни.

Единственото, което остава да допълня, е че можете да поръчате моделите от официалния сайт на Dr.Martens, които вече правят международни доставки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ