Виж трейлъра на анимето "Batman Ninja vs. Yakuza League"

07.07.2024, 12:00

Нямахме никакви очаквания!

   
 
Виж трейлъра на анимето "Batman Ninja vs. Yakuza League"

Warner Bros. Japan разкри по време на панела си на Anime Expo първия тийзър трейлър, основна визуализация и визуализации на герои за "Batman Ninja vs. Yakuza League", своя нов аниме филм Batman Ninja CG.

Junpei Mizusaki ( JoJo's Bizarre Adventure OP) се завръща, за да режисира новия филм в студиото Kamikaze Douga, с Shinji Takagi за съвместна режисура, Kazuki Nakashima ( Promare ) по сценария, Takashi Okazaki ( Afro Samurai ) за дизайна на героите и Yugo Kanno ( PSYCHO) -PASS ) композиране на музика. Коичи Ямадера (Спайк в Cowboy Bebop) някога

Ето как DC описва оригиналния аниме филм Батман Нинджа:

 "Batman Ninja предприема пътешествие през вековете, докато машината за изместване на времето на Gorilla Grodd транспортира много от най-лошите врагове на Batman във феодална Япония - заедно с Черния рицар и няколко от неговите съюзници. Злодеите приемат формите на феодалите, които управляват разделената земя, като Жокера поема лидерството сред воюващите фракции. Тъй като традиционните му високотехнологични оръжия са изчерпани почти веднага, Батман трябва да разчита на своя интелект и своите съюзници - включително Жената котка и разширеното семейство Прилепи - за да възстанови реда в земята и да се върне в днешния Готъм Сити."

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ