Джордж Р. Р. Мартин загатна потенциална адаптация на филм или телевизионен сериал от Elden Ring

02.07.2024, 11:12

Жестоко!

   
 
Джордж Р. Р. Мартин загатна потенциална адаптация на филм или телевизионен сериал от Elden Ring
Източник: IMDB

В публикация в блога на Джордж Р. Р. Мартин авторът на "Игра на тронове" пише за спечелването на награди и по този начин силно предполага, че адаптация на шедьовъра на FromSoftware наистина се работи.

"О, и за онези слухове, които може би сте чували за игрален филм или телевизионен сериал, базиран на "Elden Ring"… Нямам какво да кажа. Нито дума, не, нищо, не знам нищо, никога не си чула да надникна от мен, мамо, мамо, мамо. Какъв слух?", казва той.
Мартин не е създателят на видеоиграта "Elden Ring", с екшън ролевото приключение, режисирано от Хидетака Миязаки. Въпреки това, на Мартин се приписва изграждането на света на играта, с един обширен, потапящ свят, изкован от ума на един от най-добрите фентъзи жанрове.

Ако трябва да пристигне адаптация, което сега изглежда по-вероятно, отколкото не, тогава Мартин вероятно ще бъде силно замесен предвид неговото остро разбиране на самия свят. Видеоиграта "Elden Ring" получи универсална похвала от пристигането си, като критици и фенове я приветстваха като модерен шедьовър.

Като се има предвид настоящата гореща поредица от видеоигри до филмови и телевизионни адаптации, "Elden Ring" се чувства като логична следваща стъпка, особено като се има предвид участието на Мартин.



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ