Три стъпки за перфектен онлайн профил

15.12.2011, 11:08

Лесно е

   
 
Три стъпки за перфектен онлайн профил

Изобщо не си и помисляйте за Photoshop, защото снимката далеч не е единственото нещо, което хората гледат във вашия онлайн профил. Ново проучване сочи, че жените вече не съдят само по визията ни, но и по думите и действията ни. Чудно, нали? В изследването са участвали 50 дами, на които са показвани онлайн профили на различни мъже. Единственото нетипично било, че в профилите нямало снимки. Жените трябвало да отговарят на различни въпроси, сред които "Колко атрактивен е за вас този мъж?", "Бихте ли излезли на среща с него?", "Бихте ли спали с него?" и "Бихте ли поддържали сериозна връзка с този мъж?".

Оказало се, че профилите, които получили най-високи оценки, били онези, които вдъхвали най-много увереност. Не ви казваме, че трябва да сте поет, за да завладявате женските сърца онлайн, но ето няколко съвета, които биха доближили вашия профил до перфектния.

Покажете умения

Или поне ги напишете. В единия от най-високо оценените профили в проучването пишело, че притежателят му умее да приготвя чийзкейк. Да повтаряш колко си невероятен, не е особено успешна стратегия. Но спокойно да съобщавате какво ви доставя удоволствие и в какво се чувствате уверен – ето това праща най-точните сигнали към дамите.

Съвет: Споделяйте неща, които правите уверено. Така ще демонстрирате къде ви е силата, а и ще подскажете какво можете да направите за дамата на първата ви среща.

Бъдете забавни

Хуморът показва вашата мъжественост. Профилите, в които се срещат забавни изречения, са посочени като по-атрактивни от дамите. Например единият от участващите мъже без снимки бил написал, че обожава да се подиграва на другите хора и очаква същото отношение и от тях. Освен увереност и мъжественост, хуморът показвал и наличие на по-добри гени, което, извинете, ама е основното, което търсят жените.

Съвет: Можете да добавите нещо подигравателно за себе, като по този начин покажете не само на дамата, но и на всички останали, че носите на шеги. Освен това, не забравяйте, че 77% от жените посочват чувството за хумор като едно от основните предимства.

Носете червено

Така. Връщаме се към профилната снимка, защото рано или късно и тя се появява. Снимачната точка и светлината са изключително важни за една снимка, но не са единствените неща, на които трябва да обърнете внимание. Цветът е важен и привлича погледа на жените. Особено червеният цвят. Той символизира сила, но и провокира любов. Според едно друго изследване, жените намират за най-секси мъжете, които носят червено. Те ги привличат, както визуално, така и сексуално.

Съвет: Не ви караме да се олеете с червеното по пример на Миглена Чакръкчиева, а просто можете да заложите на червена тениска или вратовръзка.

Източник: Men's Health

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 13.08.2013 | 15:30
3 това с носенето на червено не го схванах
от Не е посочен | 13.08.2013 | 15:27
2 Най-характерна черта за фб е показността, така мисля аз
от Не е посочен | 13.08.2013 | 15:24
1 и аз избирам забавната част. предпочитам да публикувам забавни а не натоварващи хората неща
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ