Направихме списък с най-трайните продукти и съвети как трябва да ги подготвите преди да ги положите в студения шкаф.
МЕСО
Най-трайно сред месата е говеждото, то може да се пази около 9 месеца. Трябва да го замотаете в чист плат, напоен с оцет, преди това трябва и да го обезкостите и леко да го осолите.
ЛИМОНИ
Универсална добавка към месото, чая и прочие. Това е най-трайният цитрусов плод.
ЧЕРНИЦА
Един от най-полезните плодове, който за разлика от динята си заслужава да замразите. Черницата е богата на витамин C и антоциани.
СУХИ САЛАМИ (Луканка, сушеница и т.н.)
Идеална добавка за всеки сандвич и чудно мезе. Тези салами са ужасно трайни, а ако се намажат съвсем леко с лимон, може и да ви надживеят.