Легендарната група Panic! at The Disco се разпада

25.01.2023, 18:00

Дойде краят на една ера!

   
 
Легендарната група Panic! at The Disco се разпада

Брендън Юри направи изненадващото изявление за Instagram профила на групата, в което сподели, че "няма да има повече" Panic! at The Disco.

"Израствайки във Вегас, никога не бих могъл да си представя къде ще ме отведе този живот. Толкова много места по целия свят и всички приятели, които създадохме по пътя", пише той. "Но понякога едно пътуване трябва да приключи, за да започне ново."

Юри разкри, че е взел това решение, тъй като той и съпругата му Сара очакват първото си дете.

"Перспективата да бъда баща и да гледам как жена ми става майка е едновременно смиряваща и вълнуваща. Очаквам с нетърпение това следващо приключение", написа той. "Въпреки това, ще сложа край на тази глава от живота си и ще насоча вниманието и енергията си към семейството."

Той благодари на своите фенове за подкрепата през годините и отбеляза, че дори не може да опише с думи какво означава това за него.

"За мен беше удоволствие не само да споделим сцената с толкова много талантливи хора, но и да споделим времето си с вас. Очаквам с нетърпение да видя всички в Европа и Обединеното кралство за последен път заедно.", допълва музикантът.

Panic! at The Disco е на сцената от 2004 г. като през годините членовете на групата непрекъснато се променят. Те пускат дебютния си албум A Fever You Can't Sweat Out през 2005 г., но Юри и неговият емблематичен глас продължават да присъстват неoтлъчно и в следващите. В средата на 2022 г. груpата издаде и своя последeн албум Viva Las Vengeance.

Към днешна дата Брендън е единственият оригинален член на групата - общо взето one man show.

Последният шанс за феновете да видят любимата си група на живо ще бъде по време на европейското им турне, което започва na 20 февруари във Виена и продължава до края на март в още няколко европейски града.

Виж пълното изявление на Юри по-долу:

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ