Как изглежда един изоставен стриптийз клуб в Япония

06.11.2014, 12:29

Твърде зловещо

   
 
Как изглежда един изоставен стриптийз клуб в Япония
Източник: Shane Thoms

Вероятно повечето от вас са били в стриптийз клубове и в това няма нищо странно. По-странно ще е, ако сте били в стриптийз клуб, но много години след като той е спрял да функционира. Е, фотографът Шейн Томс по някакви неведоми пътища божии се оказва точно на такова място.

По принцип Томс си пада по разни пусти и забравени от хората места (също както нашият колега Христо Узунов обхожда и снима изоставените кътчета в родината ни и събира впечатленията си в рубриката "Изоставената България"). Та след като се мести в Япония, Томс продължава да търси от любимите си дестинации и не след дълго попада на запустяла сграда, в която някога се е помещавал стриптийз клуб.

Клубът "Okayama" вече не е място, доставящо на мъжете приятни тръпки по цялото тяло и по-точно на едно конкретно място. Сградата вече е зловеща, пълна само с ехо от минали години, в които се е чувала глъчка, музика и невъздържани въздишки. Предлагаме ви да разгледате снимките и сами да усетите студената пот, стичаща се по челцата ви...

1429466Shane Thoms

1429468Shane Thoms

1429467Shane Thoms

1429465Shane Thoms

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta