12 признака, че около вас витае дух (Част 1)

31.01.2018, 19:30

Доста неприятно!

   
 
12 признака, че около вас витае дух (Част 1)

Дори и да сме скептично настроени към темата за призраците, от мисълта за тях направо ни побиват тръпки. Има нещо много ужасяващо в това да знаеш, че около теб има някакво свръхестествено присъствие.

Ето как да разберете дали и вас често ви посещава дух...

Странни шумове

Понякога са тихи и едва ги чувате, но в последствие прерастват в доста силни и непоносими. Те могат да бъдат звуци от стъпки или тропане по вратата. Причините за тези шумове може да са различни. Възможно е призракът да не желае никого в своето имущество или е недоволен от последните промени, които мястото е претърпяло.

Електроуредите и лампите се включват и изключват постоянно

2027691

Обикновено се започва с един уред, след което непрестанното включване и изключване се прехвърля върху останалите. Смята се, че духовете са привлечени от електромагнитните вълни на джаджите и ги използват, за да ни информират за своето присъствие.

Вратите се затварят сами

Може да си помислите, че става течение, но ако се случва постоянно, очевидно не е това, което си мислите.

2027689

Имате чувството, че не сте сами

2027685

Човешкото тяло има способността да усеща енергия. Когато около вас има призрак, вашето тяло взаимодейства с енергията на духа.
Внезапно падане на температурата
Изведнъж става студено? Това означава, че някакво призрачно присъствие иска да комуникира с вас. Предполага се, че духът черпи енергия, за да се прояви в нашия физически свят. През повечето време спадът в температурата е съвсем очевиден, защото промяната е доста внезапна.
2027690
Студен участък
Тук нещата стоят по малко по-различен начин. В случая говорим не за цялостно падане на температурата, а за определен участък от помещението, който е студен. Това означава, че духът концентрира енергията си именно в тази определена точка.
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ