Когато младо гадже се събере с дърт, но богат чичак

25.04.2015, 15:04

Всяка логика тука оставете

   
 
Когато младо гадже се събере с дърт, но богат чичак

Няма да ви даваме определение за златотърсaчка, защото всички сте наясно какво означава тази дума. Да наречеш една жена "златотърсачка" е грозно, но още по-грозно е като я видиш да се усмихва щастливо и "влюбено" до 200-годишното си гадже, чиято банкова сметка стърчи от единия му джоб, а некрологът - от другия. Наистина не разбираме как ВИНАГИ млади и красиви жени истински се влюбват в престарели милионери? Как, аджеба, веднъж някой дърт богаташ не се загаджи за своя наборка? А? Трудни въпроси, но отговорите са ни мъгляви.

Ето и кои двойки ни вдъхновиха отново да се сетим за младите жени, които са готови да спят с дъртаци, само за да им взимат парите.

Рупърт Мърдок и Уенди Данг

1498052

Двамата се женят през 1999 г.

Хю Хефнър и Кристъл Харис

1498049

Харис е родена през 1986 г., когато Хю вече е на 60 години. Женят се през 2012 г. Запитана дали правят секс, Харис признава, че веднъж се е случило и е продължило 2 секунди. Горкото момиче ли? Добре си е - Хефнър ѝ купи имение за 5 милиона долара.

Доналд Тръмп и Мелания Тръмп

1498051

Сключват брак през 2005 г. На сватбата Мелания носи рокля на стойност 200 000 долара, което ни навежда на мисълта, че Доналд Тръмп би могъл да похарчи същата сума, за да направи нещо за нелепата си коса.

Флавио Бриаторе и Елизабета Грегорачи

1498050

Освен че са женени, двамата имат и дете, което е доказателство, че тази жена е спала с Флавио. Освен това се доказа, че е е биологичен баща на 10-годишната дъщеря на Хайди Клум. Извод: Ако изкарваш супер много пари, ще спиш със супермодели.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ