Златотърсачките - видове и разпространение

20.09.2011, 17:33

За да ги разпознавате

   
 
Златотърсачките - видове и разпространение

Да, безработицата е голяма, хората неистово си търсят работа, но не само портфейлите ни страдат от това. В големите градове и най-вече столици съществуват жени-феномени, наречени златотърсачки. И ако до преди няколко години те се целеха основно в най-високите слоеве на обществото, то сега кризата разшири хоризонтите им значително и осезаемо. Това за вас значи само едно: внимавайте. Без значение какъв е икономическият или социалният ви статус, съществуват жени, които тръпнат да заровят пръстите си в портфейла ви. Вижте четирите основни вида.

Класическата златотърсачка

Започваме от най-високото ниво. Повечето мъже безпогрешно разпознават дамите от тази категория. Те търсят да забият нокти във вратовете на банкери, доктори, адвокати и безнесмени. Искат яхти, дизайнерски чанти и бижута. Често класическите златотърсачки са израснали в бедност и сега милеят да се изкачат по социалната стълбица. За тях не са важни само парите, различният социален статус е от особено значение.

Ако вие сте на върха на хранителната верига, бъдете готов да изсипете тонове пари на вашата избраница. Защото тя иска най-доброто от най-доброто, а за това си трябват сериозни финанси. Освен това истинската златотърсачка винаги изглежда зашеметяващо. Може да е модел или пък просто разкошна жена. Дрехите ѝ винаги са дизайнерски, маникюрът ѝ е перфектен, а гърдите ѝ - рядко са естествени. Ако думите "Порше" и "Армани" я вълнуват, тя е златотърсачка.

Естествена среда: Навсякъде, където е скъпо: ресторанти, барове, клубове и т.н. Ако след работа редовно отскачате с колегите в близкия клуб, трябва да сте нащрек. Ако е 19 ч. и тя е облечена с дрехите, с които ходи на работа, значи всичко е наред. Но ако е нагласена като за официална вечеря - бинго! Попаднал сте на класиката.

Златотърсачка среден клас (Сребротърсачка)

Златотърсачките - видове и разпространение

Сребротърсачките не търсят непременно драстична промяна в социалния статус, но искат да намерят някой, който със сигурност ще им подобри живота. Дамите от тази категория по-скоро търсят начин да поддържат стандарт на живот, на който са свикнали. Често самите те са от по-високите класи на обществото и не искат да "падат" надолу.

Те си искат колата, къщата, огромния двор, кучето, децата и всичко, което им принадлежи. И затова имат нужда от вас, а вие трябва да финансирате всичките им нужди. Често сребротърсачката не работи, защото трябва да си гледа децата. Децата в повечето случаи не се свенят да харчат вашите пари. Външният вид на сребротърсачките не е зашеметителен, но те са особено симпатични и сладки.

Естествена среда: Сребротърсачката е по-разумна от "златната" си колежка. Тя може да се окаже на по-различни места като джаз клубове и пиано барове.

 

Бронзотърсачка

Златотърсачките - видове и разпространение

Тук разполагаме с не особено придирчива дама. Тя си търси мъж, който разполага с достатъчно пари, за да кара Mustang и да я развежда по популярни скъпарски заведения. Тя обаче си мисли, че е висока класа жена и само това е от значение. Отличителни черти: фалшив тен, изкуствени диаманти и убийствено впити дрешки. Не сте сигурен дали сте попаднал точно на бронзотърсачка? Потърсете дългите ѝ нокти с френски маникюр, няколко номера по-малки дънки, обсипани с неясни блестящи нещица и удивително много грим. Ако директно ви попита каква кола карате и какви дрехи носите, изобщо не се чудете какво същество имате пред себе си.

Естествена среда: Всякакви вериги-заведения и заведения, които се рекламират по телевизията.

Най-скромните

Те просто искат да са сигурни, че сметките им ще бъдат платени. Типичната представителка най-вероятно не познава най-известните заведения и не различава марките автомобили. Нейната представа за добра вечеря е да използва усилено микровълновата печка, за да стопли полуфабрикат и заедно да го изядете пред телевизора. По отношение на парите, тя е стигнала най-критичната си точка. Готова е на почти всичко, за да си осигури финансов гръб. Можете да я разпознаете по протритите дънки и няколкосантиметровите корени, показващи се издайнически под боядисаната ѝ руса коса. С други думи - прилича на Бритни Спиърс, но без парите на певицата. Ако живеете в малък град, може въпросната дама да изглежда на по-високо социално равнище, но това е измама и вие рано или късно ще го разберете.

Естествена среда: Мол-а, местния бар или парка.

Избягвайте златотърсачките

Независимо представителка на кой вид ви е хвърлила око, всяка една от тях си прилича с другите. Всичките ѝ въпроси ще са ориентирани към финансите ви. Тя ще ви пита директно каква кола карате или коя е любимата ви марка. Но има и по-умни, които вместо да попитат за колата ви, може да ви споменат заведения и клубове, за да преценят дали ходите там. Ако искате още в самото начало на вечерта да разберете дали мадамата е в състояние да изхарчи всичките ви пари за отрицателно време, предложете да се преместите на някое наистина евтино място. Ако се съгласи, може и да имате късмет.

Разбира се, не всяка дама, която се съгласява да ѝ платите вечерята, е златотърсачка. Но ако всеки път вие оправяте сметката, помислете си. Не се разсейвайте от външния ѝ вид и потърсете отличителните белези.

Източник: AskMen

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ