Отървете се от старата си жигулка като я превърнете в диван

02.04.2015, 15:25

Хем и пред блока място за паркиране ще освободите

   
 
Отървете се от старата си жигулка като я превърнете в диван

Знаете ли как наричат шофьор на жигула, глобен за превишена скорост? Точно така - лъжец. И не защото автомобилчетата нещо не са достатъчно бързи, просто по-голямата част от тях са толкова възстарички, че половината им коне са изпопадали по пътищата, а "ръждиво" е техният нов цвят.

1489204

Ако случайно и вие сте собственик на такава "бангия" и вече ви е дотегнало от нея и молбите на съседите да я разкарате от паркинга пред блока, за да могат да паркират там коли в движение, а същевременно не ви устройва ниската цена, която ви предлагат фирмите, търгуващи със старо желязо, имате само един избор... Направете си диван!

 1489203

Правилно чухте - диван. Или поне така е постъпил един руснак, който е силно привързан към вярната си баба Жига, но осъзнал, че вече няма да я бъде, като един истински трансформърс я преобразува в холна мебел. За да е винаги близо до него. Всичко, от което се нуждаете, са два калника, джантите с гумите, радиаторната решетка, фаровете и бронята. За скелет на необикновената мебел е използвана тапицирана дървена конструкция, оформена така, че да пасне на калниците, а фаровете се включват в електрическата мрежа и функционират като нощни лампи. Единственото, което остава, е да отворите една бира и да се отпуснете в автомобилния си диван...

1489205

1489206

1489207

1489208

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ