Instagram вече позволява използването на GIF стикери във вашето стори

26.01.2018, 12:00

Гениално!

   
 
Instagram вече позволява използването на GIF стикери във вашето стори

Instagram отново ни изненада с нещо ново, което е на път да преобърне из основи начинът, по който изглеждат нашите сторите. Приложението вече позволява използването на забавни GIF стикери, които да развеселяват още повече историите ви.

Новата функция е част от актуализацията на Instagram версия 29, която бе пусната на 23 януари на всички устройства с iOS и Android. Стикерите GIF могат да се добавят към всяка снимка, видео или бумеранг в приложението. Същ така можете да ги споделите в историята си, както и да ги изтеглите и да ги запишете за по-късно.

"От подскачащи букви и въртящи се сърца до танцуващи котки и пица в космоса, тези анимирани стикери ви помагат да направите всяка снимка или видео смешно, интересно или творческо", съобщи екипът на Instagram в публикация, отбелязвайки, че функцията ще позволи на потребителите да се включат в GIPHY's масивна библиотека от GIF, за да намерите точното гифче за вашите снимка или видео.

Ето как да ги използвате:

Първо направете снимка или видео, директно в приложението, както обикновено правите, за да качите стори. Това се прави като плъзнете надясно.

2025545

Това незабавно ще ви отведе до гифчетата.За да използвате някое, просто го докоснете, след което го уголемете, смалете, завъртете или обърнете.

2025542

 

Дори можете да търсите конкретни гифчета от GIPHY. Просто напишете ключова дума в търсачката горе и сте готови.

2025547

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ