5 изненадващо практични автомобила

19.03.2015, 14:39

За всякоя възраст, класа, пол, занятье...

   
 
5 изненадващо практични автомобила

Има съдържания, които не можете да познаете по опаковката и при все че следващите автомобили изглеждат достатъчно добре, за тяхната практичност ще разберете едва след като започнете да ги изжползвате.

1483210

Honda Element

Тази машина не e особено голяма, но това по никой начин няма да осуети плановете ви да съберете велосипеда си в багажника ѝ. Освен това задните седалки се прибират към корпуса, а когато смъкнете и предните, получавате едно удобно походно легло, в което да си легнете през отварящите се към краищата предни и задни врати. А, да! Ако изцапате интериора, съвсем спокойно можете да си го почистите с маркуч!

1483212

Saab 95 Wagon

Най-голямото предимство на този 4,2-метров ретро красавец е, че официално разполага с цели 7 места за седене, а ако направите малък компромис с комфорта, съвсем спокойно можете да напъхате цялата си 10-членна рода в автомобила и да си свиркате напът за Златните. Само Saab от близкото минало могат да си позволят такъв лукс.

1483214

Ferrari FF

Ако разполагате с повечко пари, това автомобилно творение ще ви се отплати подобаващо за направената инвестиция. 4х4, 4 места за седене, гигантска задна врата и мощен V12 двигател със 660 к.с. и съединителна кутия с два съединителя. Имате ли нужда от повече?

1483213

Pontiac Aztek

По света този автомобил е известен с крайно екстравагантните си черти, които не са по вкуса на много потребители. Въпреки това, машинката притежава ред безценни качества, най-забележителното от които е наличието на вградена разтегателна тента в багажника, която лесно се превръща в удобна палатка.

1483211

McLaren F1

Автомобилът е известен освен с безупречния си външен вид, така и с оригиналното инженерно решение всяка кухина по корпуса да бъде превърната в удобен багажник, което колкото и да не ви се вярва, изравнява F1 c Ford Fiesta по полезен обем. Като прибавим и възможността да се придвижите 368 км/ч смятаме, че този автомобил няма конкуренция!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ