Територия на Rammstein

28.10.2011, 14:30

   
 
Територия на Rammstein

Най-после издават "Mein Land". Това парче го слушаме от месеци (по радиото), вече ни е абсолютен фаворит, но се чудехме кога най-накрая ще бъде издадено като сингъл. От официалния сайт на бандата разбрахме, че това ще стане скоро. И по-точно на 11 ноември, когато чакаме и видеоклипа.

"Mein Land" - една супер яка песен на Rammstein, ще е част от албума с най-големите хитове на германската банда, който пък ще удари пазара на 28 ноември и ще включва 20 яки парчета от цялата кариера на групата.

А самите Rammstein се стягат за турнето си "Made in Germany", което ще стартира на 6 ноември в Словакия. Търсихме, търсихме, но не открихме дата за концерт в България. Не че се учудваме, но лошо няма да си помечтаем пак да дойдат. Пък ако не дойдат те, ще отидем ние. Най-добре в Германия – на тяхна територия. Къде по-добре ще усетим смисъла на "Mein Land", пък и е един добър повод да им опитаме бирата, вурстчетата, германките, изобщо всичко, което е "Made in Germany". Решено, заминаваме за Германия – територията на Rammstein.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ