Стълбището на мъченията

29.06.2012, 16:12

   
 
Стълбището на мъченията

Както ще видите във видеото, всички хора, които минават по тези стълби, излизайки от метрото в Бруклин, се спъват на едно и също място.

Първо истинско чудо е, че никой не се е размазал на стълбите при наличието на толкова много спъвания и падания. В момента стълбището е затворено за ремонт.

Но дали е просто случайност, че всичко се спъват на едно и също място или на едно и също стъпало? Не. Май причината е, че това стъпало е съвсем леко по-високо от останалите си събратя. Но дори и някакви нищожни милиметри или сантиметър (не сме сигурни с колко точно е по-високо) са достатъчни да причинят много наранявания на нищо неподозиращите минувачи.

Не знаем дали и във вашето съзнание изниква такава асоциация, но на нас "номерът" с това стъпало ни напомня за "Столът на истината" - онова столче с порязани с 1 см. предни крака, използвано при разпитите на ДС, на което разпитваният все се свлича надолу без да знае причината и усещането за едно непрекъснато неудобство го кара да си каже всичко. Обаче не можем да си обясним какво са направили тези хора в Бруклин, че така ги мъчат с това стъпало.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.06.2012 | 16:51
2 На едно и също място - много се смях!
от Не е посочен | 29.06.2012 | 16:39
1 Много се смях с клипчето,ако някой е имал тежък ден,да си го пусне да се посмее
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ