Станаха известни някои подробности около сезон 7 на "Game of Thrones"

18.10.2016, 21:00

Какви са изненадите от Джордж Р.Р. Мартин и продуцентите

   
 
Станаха известни някои подробности около сезон 7 на "Game of Thrones"

Някои подробности около предстоящият сезон на "Game of Thrones" вече са ясни, като, за жалост, категорично ще се убедим в тях чак през лятото на 2017 година.

Според сайта Watchers on The Wall от 12 октомври до 17 ноември, снимките на новия сезон се провеждат в Испания около 10 км северно от Севиля на река Гуадалкивир. Иначе казано – Италика (не шрифта) римски град в провинция Бетика. Там е командирован технически екип от над 500 човека и това говори само за себе си – очакваме нещо грандиозно.

1792038

Град Италика

Според феновете, техническият екип е там, за да заснема драконите, а древният град Италика ще се използва като декор за място, което се намира недалеч от Кралския Чертог. Там в миналото рода Таргариен са държали своите дракони. Именно на това място Денерис Таргариен ще се срещне с няколко ключови персонажа от Вестерос: Давос Държеливия и Бриен от Тарт. Значи ли това, че те ще организират алианс?

В същото време на снимачната площадка е забелязана Мейзи Уилямс, която играе ролята на Аря Старк. Виждаме, че тя е облечена в традиционните одежди на дома Старк.

1792036

По време на самите снимки пък до Мейзи е забелязан актьорът Айзък Хемпстед Райт, който играе Бран във филма, което означава, че в новия сезон Аря и Бран ще се срещнат. Малко по-късно се появява и самият Кит Харингтън, който играе легендарния Джон Сноу. Значи ли това, че Старките ще се обединят?

Всичко това предстои да научим в 7 сезон...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ