Превърни стомаха си в перфектно работеща машина!

06.03.2017, 10:00

Киселини, диария, стомашни болки, констипация и подут корем... все повече мъже се сблъскват с подобни проблеми...

   
 
Превърни стомаха си в перфектно работеща машина!

Храносмилателният дискомфорт не е нещо, с което трябва да се примирявате! Той не само влошава качеството на живот, но и поставя здравето ви в сериозен риск, което е достатъчно основателна причина да предприемете мерки!

И докато някои стомашно-чревни смущения, като например синдром на дразнимото черво са характерни за жените, то други са по-разпространени при по-силния пол. Практиката показва, че стомашно-чревните нарушения, от които мъжете най-често страдат са гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), язва на стомаха или дванадесетопръстника, запек и подуване.

Вършат ли работа симетиконът, ензимите и други масово използвани медикаменти? Ако страдате от стомашно-чревни смущения, вероятно и вие сте опитвали да се справите с тях с помощта на симетикона, ензимите, медикаментите със съдържание на хидроталцит или пък с екстракти от сена? Но знаете ли, че при по-продължителен прием ензимите водят до напълняване, а симетикон-съдържащите лекарства без рецепта влияят единствено върху подуването, без да елиминират останалите симптоми? Чували ли сте, че дългосрочната употреба на хидроталцит застрашава здравето, особено при наличие на определени заболявания? Ако пък имате трудности с изхождането и сте се доверили задълго на сената, може би сте забелязали, че на определен етап от терапията тя е спряла да действа? Причината е, че червата стават зависими от стимулацията с подобни лаксативи, в резултат от което състоянието се влошава още повече.

1869884

С Гастритикс стомахът работи без грешка!

Гастритикс е първокласна билкова формула за възстановяване нормалните функции на храносмилателната система. Съдържа перфектно балансирана комбинация от билкови екстракти, която доказано облекчава широк кръг от стомашно-чревни смущения:

хроничен запек; подуване, тежест и прекомерно образуване на газове; диария; хранителна нетолерантност; гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ); болест на крон; язвен колит; язва на стомаха или дванадесетопръстника, хроничен или остър гастрит; гадене и позиви за повръщане при пътуване; за облекчаване на състоянието при камъни в жлъчката или възпаление на жлъчния мехур; при склонност към преяждане, консумация на тежка и мазна храна, системен прием на бира и концентрати.

Гастритикс съдържа екстракти от семена на резенѐ, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен от медицинска ружа. Тази висококачествена билкова смес има успокояващ стомашната лигавица ефект и проявява силно противовъзпалително, антимикробно, газогонно и неутрализиращо стомашните киселини действие. Благоприятства цялостно процесите на храносмилане и обработката на храната.

Съставът на Гастритикс е изцяло вегетариански. Не съдържа ГМО, изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени!

1869886

Прием:

– При хронични проблеми: 2 капсули дневно заедно с храната в продължение на два-три месеца, след което се прави почивка от 1 месец.

– Само при необходимост: 2-3 капсули с храната – след преяждане, консумация на тежка храна и повече алкохол, и др.

Гастритикс е продукт на американския бранд Nature’s Way – №1 производител на билкови продукти в цял свят и част от индустрията на натурални продукти за здраве от половин век насам. Заради високото качество на продукта, в комбинация с разумната цена и изгодната разфасовка от 100 капсули, достатъчни за прием от почти 2 месеца, много хора се довериха на Гастритикс! Време е да се възползвате и вие!

Вносител: Ревита ЕООД.; За повече информация, обадете се на тел.: 02/9530583.

Търсете Гастритикс в аптеките или онлайн ТУК

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ