Предисторията на „Тед“ е подновена за сезон 2

13.05.2024, 12:00

Идеално!

   
 
Предисторията на „Тед“ е подновена за сезон 2

Предисторията на "Тед" е подновена за сезон 2, обяви Peacock в официалния си акаунт в X/Twitter.

Първоначално представен като поредица за събития, първият сезон от седем епизода на "Тед" дебютира в стриймъра през януари. Той служи като предистория на двата игрални филма "Тед", които бяха пуснати през 2012 и 2015 г.

Според Пийкок, шоуто се e превърнало в най-гледаното оригинално заглавие до момента и също така е най-популярната стрийминг комедия в САЩ за повече от два последователни месеца, според данни на Nielsen.

Въпреки отличното представяне на Тед, решението за подновяване не беше лесно, тъй като хибридната природа на комедията на актьори и CGI я прави скъпа за продуциране (според някои оценки бюджетът възлиза над 10 милиона на епизод), а освен това отнема много време за изработване,.

Сериалът се развива в началото на 90-те години във Фрамингам, Масачузетс. Проследява живота на Тед (озвучен от Сет Макфарлейн) и неговия 16-годишен най-добър приятел Джон (Макс Бъркхолдър). Славата на Тед намаля и сега той отново живее с Джон и семейството му.

В сериала участват още Скот Граймс и Алана Убах като родителите на Джон, Мати и Сюзън, заедно с Джорджия Уигам като братовчедката на Джон Блеър. Иън Маккелън служи като разказвач на поредицата, докато Пени Джонсън Джералд, Джак Сивор и Джулиус Шарп се появяват в повтарящи се роли.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ