Много странни приложения за смартфон

07.04.2016, 17:30

Може и да ви свършат работа

   
 
Много странни приложения за смартфон

Разработчиците денонощно не спят, за да ви измислят такива глупости, които вие да ползвате. Ние пък направихме кратка класацийка на най-дебилните мобилни приложения, които можете да си свалите. 

Spoonr

С негова помощ можете да откриете най-близко намиращите се хора, които имат желание да се попрегръщат. За щастие е добавена опция с профилна снимка, за да не стават чак такива грешки. Хората, които са пробвали приложението твърдят, че няма да срещнете очарователна 19-годишна блондинка, защото 90% от потребителите са мъже (ХА–ХА).

1682080

Pimple Popper

Понякога наистина си мислим, че планетата Земя е царството на идиотите. На вашето внимание е изкуствена стискачка на пъпки.

1682083

Fake Call

Понякога отчаяно се нуждаем да симулираме разговор, за да се отървем от досадниците. Благодарение на това приложение това е детска игра. Просто маркирате номера, който искате да ви звънне от телефония указател и настройвате таймерчето - готово. 

1682081

iBeer

Някаква страшна глупост с виртуална бира. Развлечение за алкохолици и малки деца... пф!

1682079

Crack My Screen

По-голяма идиотия не сме виждали. Ако случайно вашият телефон ви изглежда прекалено нов, свалете си това гениално приложение.

1682078

Places I`ve Pooped

Ето вече нещо наистина полезно. Благодарение на това приложение, когато ви се доходи до тоалетна, няма да търсите подлез, рекичка или да се криете между колите, а ще си намерите бързо тоалетна. Сакрален клозетен катарзис е тая карта, благодаря!

1682082

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ