Клуб *MIXTAPE 5* ви кани на най-страховитото HALLOWEEN PARTY в историята на нощна София!

25.10.2016, 16:30

Лудницата ще е пълна!

   
 
Клуб *MIXTAPE 5* ви кани на най-страховитото HALLOWEEN PARTY в историята на нощна София!

Датата естествено е 31-ви октомври, поводът е любимият ни празник HALLOWEEN, a неестественото идва в забавата, на която клуб *MIXTAPE 5* ви кани този път! Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на HALLOWEEN. STARTERAs, XONIC и SAVA диджеи, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на един истински страховит филм за навечериeто на 1-ви ноември.

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове ГРИГОВОР ("Лого5" и "Накафево") и ГОГО ("НаКафево"). Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство за хумор на всички присъстващи купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. Накрая на вечерта "Г на квадрат", в ролята си на почетно жури, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди, любезно предоставени от партньорите на събитието - CONTRABANDA.

За допълнителното нажежаване на обстановката, е поканена армия от танцуващи войници, които ще покажат какво е истински squad. Грешката е вярна, защото хип-хоп групата WRONG GENERATION вече подготвят тайните си оръдия за нощта на HALLOWEEN!

1795197

Побиха ли ви тръпки? Елате на 31-ви октомври в клуб *MIXTAPE 5* за най-страховитото HALLOWEEN PARTY за 2016!

Врати: 21:00 часа.

Билети: 5 лв. на входа в деня на събитието

18+

**Политика за достъп на непълнолетни тук: https://on.fb.me/YDzVEe

*MIXTAPE 5* Facebook: https://www.facebook.com/mixtape5/

*MIXTAPE 5* YouTube: https://goo.gl/0y3sBi

 

*MIXTAPE 5* Instagram: https://www.instagram.com/clubmixtape5/

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ