Как изглеждат любимите ни миймове днес?

16.05.2017, 09:00

Каква промяна!

   
 
Как изглеждат любимите ни миймове днес?

Тези обикновени хора се превърнаха в Интернет сензации, след като техни изображения бяха превърнати в популярни миймове. Благодарение само на една снимка, те придобиха световна слава. Но какво се случва с тях сега?

Success kid

1911760

Сами Гринър доби популярност, след като майка му публикува снимка, когато той е едва на 11 месеца. Без никой да е предполагал тази снимка спасява живота на баща му, след като става известна и помага да се събере необходимата сума за бъбречна трансплантация.

Disaster girl

1911762

През 2004 година Дейв заснема дъщеря си на фона на горяща къща и снимката бързо с е превръща в хит. Ето как изглежда Зоуи в момента.

Scumbag Steve

1911763

Истинското у име е Блейк Бостън. Забавното е, че тази снимка е направена от майка му.

Bad luck Brian

1911761

Ученикът Кайл Крейвън попаднал на снимката си съвсем случайно, докато се ровел в Интернет. Тя е направена още в седми клас. Учителите го помолили да направи друга физиономия, защото изражението му не било подходящо.

Side eyeing Chloe

1911757

През 2013 година родителите на Клои публикуват видео, в което нейната сестричка Лили плаче от радост, заради предстоящото им посещение на Дисни ленд. Клои обаче не изглежда ентусиазирана...

Overly attached girlfriend

1911759

Лаина Уолкър става популярна след като качва видео, в което изпълнява кавър на песента "Boyfriend" на Джъсти Бийбър. Тези очи просто ни ужасяват!

Ermahgerd (Oh my God)

1911758

Това сладко момиче с две опашки, което умира от кеф, заради книжките, които са ѝ подарили далеч не изглежда толкова плашещо в реалния живот.

McKayla is Not Impressed

1911756

На Олимпиадата през 2012 година, Макейла е убедена, че ще вземе златото, но нещо се обърква и остава на второ място. Разочарованието ѝ е толкова голямо, че не успява да го скрие и на награждаването.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ