Как да разберете, че приятелката ви е по-силна от вас?

Проблем е

   
 
Как да разберете, че приятелката ви е по-силна от вас?

Докато едни мъже се оплакват, че приятелките им са вечно недоволни, то други са обсебени от коренно различни терзания. За тях непрестанното мърморене и скандали с човека до тях би било като мед в чая в сравнение с това, което изпитват всеки път, осъзнавайки, че... жена им е по-силна от тях.

Често мъжете с подобен проблем се мъчат да го отрекат и заблуждават себе си, че те са доминиращите във връзката. Това обаче може да доведе до състояния на параноична шизофрения, афенфозмофобия, аграфобия, лугрофобия и дори хрема. Сами разбирате предимството да признаете, че жена ви има по-голям шанс от вас да победи Кличко, пред това да изпитвате доживотен страх от женско докосване.

Ако се затруднявате да определите дали жената до вас може да ви пребие, ви представяме 10 признака, че това е точно така.

1. Ако отскачате назад, когато ви потупа по рамото

Първия път може да объркате този признак с обикновена изненада от удара. Ако ви се случи втори път обаче, имайте едно наум, че момичето до вас е в състояние да размести раменната ви става само с един замах.
А с още един да я намести отново.

2. Ако тя е тази, която ви носи до леглото

Ако тя е тази, която ви носи до леглото, когато заспите на дивана в хола и ви завива като принцеса... оценете го. Вие няма да можете да направите същото за нея.

3. Ако в леглото тя е тази, която ви размята, както пожелае

С други думи, ако вашата глава е тази, която се блъска в таблата, вероятно жената до вас е в състояние да ви причини и по-лоши неща. Например...

4. Ако ви побиват тръпки щом идва към вас, облечена в латексов костюм и с камшик в ръка...

...,а раните по гърба ви от предишния път все още не са зараснали.

5. Ако сама мести гардеробите вкъщи

Е, ако сте мързеливи и нямате нищо против, че половинката ви е по-корава от вас, то това, че повдига гардероба с едната ръка, а с другата забърсва праха отдолу, не би трябвало да ви притеснява.

6. Ако ви бие на канадска борба

Винаги може да се оправдаете с това, че сте я оставили да ви победи, защото е жена. Но вие знаете истината. Усещате и болката в китката.

7. Ако вие сте този, който подава жалбите за домашно насилие...

1478067
...и вие сте този, който се прави, че спи, когато жена му се прибере вкъщи пияна.

8. Ако смята за забавно постоянно да ви пляска зад врата...

...въпреки че вече е болезнено зачервен.

9. Ако вдига от лежанка повече от вас

...или вдига вас от лежанка.

10 Ако има черен колан по карате...

...и световна титла по бокс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ