Заблудите на децата

29.02.2016, 10:30

В какво са вярвали хората като малчугани

   
 
Заблудите на децата

Децата често израстват с изкривени представи, благодарение на приказки, телевизията и неадекватните обяснения на родителите им. Вижте най-смешните и странни детски заблуди.

Докато бях малка, си  мислех, че течността, която излиза от жената всеки месец, е синя. Най-вероятно заради рекламите на дамски превръзки.

Едно момиче в училище ми каза, че можеш да забременееш, ако спиш с възглавница под полата. И аз започнах да се ужасявам от възглавници навсякъде. Бягах от тях.

Като малък много си бърках в пъпа и той се възпаляваше. За да ме спре, майка ми каза, че ако правя така, коремът ми ще ми засмуче ръката и ще си остана така. Майка ми още разказва тази история на семейните сбирки.

Когато бях малък, си мислех, че всеки път, щом мастурбираш, от теб ще излезе яйце и от него ще се роди бебе, затова ме беше страх първия път.

1657034

Като малка си мислех, че ребрата се наричат скариди и че наистина има скариди в мен, които предпазват сърцето ми.

Мислех си, че пъпът ми е бутон за самоунищожение и ако си пъхна пръста вътре, всичките ми вътрешности ще се разхвърчат наоколо. Не бях го чистила 13 години. Боже, какво изкарах от там.

Като малък мислех, че пенисите на момчетата се издърпват от пъпа и после се прибират обратно, след банята.

Като дете майка ми ми казваше, че когато лъжа, в сърцето ми се образува черна дупка и ако продължавам да лъжа, цялото ми сърце ще стане в черни дупки и накрая ще умра. Доста страшно!

Мислех си, че в дупето ми живеят майка и син, които правят акото ми и го избутват навън. И в тоалетната все виках "БУТАЙ!".

Тъй като много исках да съм къдрава, баба ми беше измислила лъжата, че ако си ям коричките на хляба, ще имам къдрава коса. Доста кори изядох.

Мислех, че чувствата са кости в сърцето ми и всеки път, когато се чувствам наранен, се чупи по една кост.

1657035

Мислех си, че акитата излизат като CD-та от дупето, макар че моите никога не се получаваха така.

Като дете мислех, че жените забременяват само като си пожелаят да забременеят и е достатъчно просто да си го помислят.

Когато бях малко момиченце, си мислех, че вски може да си избира дали да има гърди и колко големи да са те. Аз казвах, че няма да си отглеждам изобщо. Сега имам доста големи гърди и са страхотни.

Мислех си, че пъпът на жената се отваря като голяма дупка и бебето просто излиза от него.

Мислех си, че пенисите растат като зъбите.

Като дете мислех, че на дъното на стомаха ти има три змии и ти ядеш, а храната отива директно при тях, за да се нахранят. А стомахът къркори, защото е останало само едно малко парченце храна и змиите се бият за него.

По-голямата ми сестра ми каза, че докато спя, от пъпа ми излизат джуджета. Бях ужасена от пъпа си и да заспивам, докато тръгнах на училище.

Мислех си, че просто като достигнеш определена възраст и забременяваш.

Мислех, че мъжете трябва да стискат пениса си, за да се изпикаят.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ