Брутални снимки, направени в още по-брутални моменти (16+)

17.04.2017, 20:00

И разказват страховити истории

   
 
Брутални снимки, направени в още по-брутални моменти (16+)

Направо минаваме към историите, но преди това те предупреждаваме, че нещата, които ще прочетеш ще ти пречат да спиш днес, а може и цялата следваща седмица. Ако нямаш 16 си избери нещо друго за четене, ама като цяло нямаш много работа тук – ние сме 16+.

Историята на една красавица и един некрофил

1825364

На снимката виждаш напълно привлекателна (макар и много винтидж) дама на име Елена Де Ойос. На снимката направена след време отново е тя, но чак през 1940 година и Елена далеч не е в най-добрата си форма. Какво се е случило? Нещо много по-брутално, отколкото можеш да си представиш, макар и да знаем, че си луд фен на филмите на ужасите.

Елена се разболява от туберкулоза, когато е едва на 21 години и отива да се лекува при доктор Танцлер. Същият прави всичко възможна да излекува красавицата, но въпреки всичко болестта я убива. За времето, докато лекаря лекува девойката се влюбва ужасно в нея и след смъртта ѝ плаща погребението, та дори построява мавзолей.

Докторът обаче се поболява от мъка и не може да забрави любимата. За това отива в мавзолея и взима тупа ѝ в дома си. С времето тялото на Елена започва да се разлага, а Танцлез заменя частите от тялото ѝ с други. Така например – възстановява лицето ѝ с восъчни маски, полива я с парфюми и прочие. След като намерили тялото на Де Ойос във вагината ѝ имало специална тръба, която лекаря използва за некрофилските си пориви.

Тъмният рицар

1825378

През 2015 година Антон Питърсън пристига в училището си облечен в доспехите на Дарт Вейдър и самурайски меч (лазерен – не намерил). Както всичко е весело и покрай снимките, хлапакът започва да реже глави и части от телата на своите съученици. Няколко човека умират.

За греховете на бащите

1825367

На пръв поглед нормална снимка на почиващи туземци. Само където, ако се загледаш ще видиш една отрязана ръка и един крак. През 1904 година в Конго се добива каучук, а отрязаните части са остатъците от дъщерята на работник, който не си е свършил дневната работа – такова е наказанието.

Бланш Моне

1825374

Това е една от най-странните истории, която ни се налагало да разказваме. Та ето какво.

Бланш Моне е млада и привлекателна девойка, която се влюбва в момче, което нейните родители не харесват. Докато се водят терзанията дали в крайна сметка ще се стигне до сватба, или не – Бланш изчезва. Всички си мислят, че е избягала, защото се е обидила на родителите си, докато след 25 години, през 1901 година, в полицията не постъпва сигнал. Загрижен гражданин съобщава, че в мансардата на неговия блок има заточена жена – това била Моне, която тежи тогава около 25 килограма. След разследването се оказва, че собствената ѝ майка я държи в плен в продължение на четвърт век. Блаш умира след 13 години, които прекарва в лудница.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ