Австалийци се престориха за професионални голфъри, за да влязат в Северна Корея

07.11.2016, 10:30

Пичовете решили да направят ваканцията си малко по-екзотична

   
 
Австалийци се престориха за професионални голфъри, за да влязат в Северна Корея

Едно от най-важните правила за всеки човек, идващ от демократична държава, е кажи-речи да избягва Северна Корея като чумата. Но като изключим не малката вероятност подобна визита да завърши в концлагер, идеята за нея може да бъде доста привлекателна за хора, търсещи малко адреналин. И точно това са направили тези двама австралийци, които решили да поразнообразят екскурзията си в Китай... като се пуснат на голф турнир в страната на Ким Чен Ун.

28-годишните Морган Руиг и Иван Шей са двамата герои, предприели този екстремен ход, като са се записали за ежегодния голф турнир в Пхенян чрез имейл, съобщава Daily Mail. Двамата признават, че изобщо не са очаквали да бъдат одобрени, но след като това се е случило, просто са се "пуснали по течението".

1800936

"Всъщност написахме имейла просто на шега и не очаквахме, че ще ни поканят. Но явно там интернетът наистина не е на високо ниво и те просто не са могли да проучат дали реално сме от Австралийския национален отбор.", споделят приключенците.

Въпреки, че не разполагат с най-завидните голф умения, двамата са взели участието си присърце, като даже са се явили със зелени поло блузи и сака, показващи националната им принадлежност.

Австралийците споделят, че хората в Пхенян са се отнасяли изключително уважително към тях и са си прекарали много добре по време на 5-дневната си визита, макар че са били под постоянно наблюдение - необходимо условие за всеки чужд участник в турнира. 

1800935

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ