9 от най-странните изисквания към хотели по света

02.09.2015, 09:33

Защото капризните хора също ходят на почивки

   
 
9 от най-странните изисквания към хотели по света

Честно, не знаем как хората, работещи в хотелиерския бизнес, все още имат нерви да се занимават с гостите. Имаме чувството, че човечеството става все по-нахално, все по-просто и все по-безпардонно. Затова и завиждаме на железните нерви на всички, работещи в хотелите по света и у нас.

Днес попаднахме на изненадващ списък от 10 наистина абсурдни изисквания към персонала и управата на хотели по целия свят, които ни карат да се хващаме за главата. Много луди хора има по този свят, ей!

1. Гост на Gran Del Mar в Сан Диего, Калифорния, искал да изненада свой приятел с готина почивка, затова помолил персонала да скрият лама в стаята му. И те изпълнили желанието му.

2. Служител в хотел Four Seasons Resort Hualalai разкрива, че веднъж техен гост е помолил за няколко пингвина, които да го чакат в стаята му и когато той си влезе, Морган Фрийман да разказва за живота им. Е, добре, тази молба очевидно не е била изпълнена.

3. Сара Ковач Гържач отива на бизнес посещение в Сан Антонио и отсяда в хотел Indigo. След като получава съобщение, че служителите на хотела са на разположение през целия ѝ престой, тя отговаря, че би желала да получи подписана от Никълъс Кейдж снимка до леглото си. Служителите изпълнили всичко без частта с автографа.

4. Дъстин Рей и приятелката му Лорън Тейлър запазват стая в хотел Woodlands Resort и започват да се забавляват с опцията "специални желания". Поръчват три червени бонбонки "M&M", сложени в ъгъла на масата. Не три пакетчета, а три бонбончета. Едно бонбонче за него, едно за нея и едно, което да си разделят, когато огладнеят пак. След това искат картина на бекон, сложена на леглото. Когато пристигат, всичките им желания са изпълнени.

5. Гост в Docklands Travelodge моли управителя на хотела да изрепетира презентацията си на мандарински език пред целия персонал, защото се притеснява как ще се справи на истинската презентация по-късно.

6. В същия хотел друг гост иска някой да се грижи за животното му - 2-метров питон.

7. Служителка на Loews Ventana Canyon Resort помага на гост на хотела да си купи две камили. Тя е на работа от едва месец, но му намира продавач. Когато "стоката" пристига обаче, се оказва, че животните не са от точната порода.

8. В Savoy Hotel в Лондон веднъж гост поисква да му бъде приготвена вана, пълна с козе мляко. Цената на услугата е над 1000 британски лири. След като се "изкъпва", гостът използва 30 бутилки минерална вода Evian, за да отмие млякото от кожата си.

9. В Culloden Hotel в Шотландия веднъж е трябвало да намерят от онези специални "козметични" рибки, защото гостенка си е поръчва такъв педикюр.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ