4 хитри начина да попаднете в Рая

27.01.2016, 16:30

Подсигуряваме задгробния си живот

   
 
4 хитри начина да попаднете в Рая

Не е сигурно, че Рай има, ама що пък да не се застраховаме. Току-виж има, а сме се прецакали завинаги, като не сме слушали. Затова даваме съвети как да обезпечите задгробния си живот. Не сме пили, честно!

1. Ако сте християни

1636761

Гарантираният и изпитан метод за отричане от Сатаната и попадането ви в Рая е прост - мъченическа смърт в името на вярата. Намерете радикални привърженици на друга религия, съберете ги и проповядвайте християнските си ценности. Ако групата се сети да ви разкъса на парчета - честито, вие сте в Рая, ако не, намерете по-агресивна и радикална група.

2. Ако сте мюсюлмани

1636760

Достатъчно е да си родите и отгледате две дъщери "до първата кръв". Мохамед е обещал Рай и девственици на всеки, който успее да свърши този подвиг.

3. Ако сте будисти

1636762

Съблечете се и се качете на на върха на висока планина. Стойте там без вода и храна - старайте се да не мислите за нищо. След около 5 дена ще изпаднете в нирвана, ако не умрете, разбира се. 

4. Ако сте юдеи

1636759

Не работете в събота. Не смесвайте месо с мляко, не носете синтетика, взимайте със себе си лопата, когато напускате своя микрорайон и още 500-600 такива не сложни заповеди на Моисей. И когато се възнесете при Аврам, ако сте изпълнили заповедите грешно, ще се окажете в свят, в който няма живот и смърт и всичко тъне в летаргия. Ако сте се справили, ще си стоите при Аврам.

Илюстрации: Dave Hine

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ