4 неловки ситуации, когато хората си мислят, че никой не ги гледа

12.06.2017, 17:15

Всички сме попадали в тях

   
 
4 неловки ситуации, когато хората си мислят, че никой не ги гледа

Потребителите на сайта Reddit си споделят неловките моменти, когато си мислиш, че си сам, но ти изобщо не си сам. Ето ти няколко истории от там. Посмей се с нас.

"Веднъж отидох на гости в къщата на майка ми без да предупредя. Почуках и тя ми каза да вляза. Заварих я по еротично бельо с пуснато порно. Тя веднага се скри в банята и каза, че очаквала приятеля ѝ да се появи, а не аз. От тогава винаги се обаждам!"

"Имам навика да мяукам на котката си и да и пея песнички, когато сме сами, веднъж майка ми ни завари така. Обяснението ми беше – просто разговарям с котката, какво не разбираш."

"Мислих, че съм сам в офиса сутринта. Всички колеги щяха да дойдат най-рано след 2 часа. Слушах музика силно, пеех, а после даже ми се прииска да пръдна и го направих силно. После се обърнах и видях стресираната чистачка, която е била зад мен от поне 20 минути."

"Веднъж гледах порно и нагласих звука само при мен. След като си свърших нещата и слязох на долния етаж осъзнах, че звукът е вървял по колонките долу, а нашите на са се престрашили да се качат и да ми кажат..."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ