15 начина да заблудите приятелите си, че сте станал зрял човек

27.01.2016, 14:31

Доказано работещи

   
 
15 начина да заблудите приятелите си, че сте станал зрял човек

Знаете ли, че домът на един човек говори изключително много за характера му и житейския етап, в който се намира? На вас може изобщо да не ви прави впечатление как изглежда мястото, което обитавате, но хората, които каните на гости, съзнателно или не, разбират много неща за вас само по обстановката.

Ако сте си поставили за цел да докажете на всички, че вече сте голям човек, който е станал сериозен, има няколко трика, с които да преобразите дома си в правилната посока.

1. Сложете някакви глупости в бурканчета

1636642

Когато купувате ориз, леща, паста, всичко идва в удобни найлонови опаковки, нали? Е, изсипете ги в различни бурканчета и ги сложете на видно място в кухнята.

2. Сложете големи бутилки тъпа минерална вода в хладилника

1636640

Естествено, че никой не пие вода, защото в нея има микроби. Но ако някой някога ви поиска една чаша, отворете с апломб хладилника и му налейте церемониално. Така ще заблудите, че се хидратирате и то не от 10-литрови туби, а от шикозни стъклени бутилки. Брей...

3. Изчистете гнусната си баня

1636654

Да. Трябва да почистите банята. Или поне излейте малко белина в тоалетната, молейки се жълтата гняс, която от години стои на дъното, да се разкара. Признайте си - банята ви има нужда от сериозно почистване, защото вие сте едно мръсно животно.

4. Скрийте гнусната си четка за зъби

1636644

Ако някой специален човек ще ви идва на гости, просто скрийте гнусната си четка за зъби, както и всички неща, които използвате ежедневено. След това извадете вещите, които рядко използвате, и ги подредете така, че да се виждат.

5. Сложете свежи подправки или каквото и да е в буркан с вода

1636647

Купете копър или магданоз и го сложете в буркан с вода все едно сам си отглеждате подправките на терасата. Всички знаем, че не го правите.

6. Декорирайте дивана с грозни възглавнички с глупави надписи

1636643

Навсякъде се продават евтини и некачествени възглавнички, така че лесно можете да си намерите. Не трябва да ви интересуват цветовете и материите. С тези възглавнички можете да криете петната по дивана, които изобщо не помните от какво са.

7. Сложете произволна книга на нощното шкафче

1636653

Никой не ви кара да я четете. Просто я сложете там, вкарайте един книгоразделител някъде в страниците. Ако откриете и някакви забравени или декоративни очила, сложете и тях наблизо и направо ще избиете рибата.

8. Вземете най-голямата купа и я напълнете с гадни плодове

1636649

"Само да махна това, да не пречи" е идеална фраза, която да подхвърлите преди вечеря. Хората ще решат, че редовно ядете плодове и си набавяте витамини, както и че пиете фрешове, които сами си приготвяте. Само ние и вие ще знаем гнилата истина.

9. Дръжте поне едно оцеляло цвете у дома

1636645

Така ще демонстрирате, че не всичко, с което се захванете, умира или се проваля. Насочете се към растение, което се гледа практически само и изобщо няма да сбъркате.

10. Създайте тайнствена атмосфера и приглушете светлината

1636639

Така няма да се вижда колко е прашно. Запалете 1-2 свещи в банята и изобщо не светкайте лампата. Така ще прикриете факта, че не сте измили тоалетната, въпреки че по-горе ви предупредихме да го направите.

11. Вземете си скапани салфетки

1636638

Дори и да са най-евтините, със сигурност ще направят по-добро впечатление от рулото тоалетна хартия, с което обикновено си бършете устата докато се тъпчете с храна.

12. Направете се, че не знаете какво вино имате

1636648

"Мисля, че имам едно хубаво вино" е фраза, с която ще заблудите гостите си, че по принцип винаги имате натурален сок от грозде, а не сте го купили само преди няколко минути от магазинчето до входа.

13. Сгответе месо

1636646

И то предварително. Не е пица, не са спагети или сандвичи. Зрелите хора готвят месо за своите гости и то не докато те са там. Може и да поръчате, разбира се, но трябва да скриете всички следи.

14. Вземете десерт, дори и да е ужасен

1636651

Парченца черен шоколад и купичка свежи горски плодове - никой не ги обича, но изглеждат чудесно.

15. Предложете чай

1636641

Подгответе се с различни видове - билков, плодов, черен, ябълка и канела, круша с броколи, лимон, каркаде, шипка, горски кът и липа. Шашнете ги с разнообразие, но накрая кажете точно тези 3-4, които действително имате. Шансът гостите ви да забравят всички други, които сте изброили преди това, е огромен.

Успех, зрели човеко!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ