10 неща, които правите с цел да заприличате на мъже

04.08.2014, 17:49

Когато се опитвате да надскочите себе си

   
 
10 неща, които правите с цел да заприличате на мъже

Още от детската градина всички момченца искат бързо да пораснат и да застанат достойно и мъжествено до своите татковци. Много е сладко да гледаме как 5-годишни фъстъци се мацат с пяната за бръснене на тате, но малко хора си дават сметка, че това е едва първата проява на хлапета, чиято цел да е изглежда по възрастен и мъжествен. Вижте кои са останалите.

Оръжия

И по специално огнестрелните такива. Да имаш патлак се счита за изключително мъжествено, но в повечето случаи става така че келешчетата се сдобиват с някакво съмнително чифте трета употреба (разрешително за него не се изкарва, тъй като това е за женчовците), носят го в селската дискотечка и става проблем, който може да завърши много зле. Ако толкова ви се гърми или отидете в някоя извънградска местност или посетете клуб за стрелба, където специалисти ще ви обяснят какво да правите.

Бой

Юмруците са най-използваното оръжие на света. Един хубав пердах може да ви направи вечерта или пък да я провали. Не е чудно, че бащите в повечето случай не се разстройват, когато научат че техните сополанковци са се били. Всички мъже знаят, че това е съвсем нормално и е част от израстването.

Шофиране

За каквото и МПС да става въпрос, едно е сигурно – мъжете обичат да шофират. Всичко опира до изконната мъжка потребност от контрол. Това ни дава вътрешен мир.

Скарата

Да джъзнете някоя друга мръвка в събота следобед точно преди мача е незаменимо удоволствие. Най-хубавото нещо на скарата е че не ви трябва специален повод за нея. Особено за лятото върви чудесно с две студени бирички (и още две щом яденето стане готово).

Стриптийз баровете

Както повечето неща в този списък симпатията ни към женските гърди е нещо, което се появява в много ранна възраст и никога не изчезва. Затова посещението в стриптийз бар е било и си остава едно от най-мъжките неща.

Скъп алкохол

Не можете да мразите мъжете, разполагащи с колекция от скъп алкохол! Не защото имат изтънчен вкус, а защото са разбрали нуждата от собствен бар. Едно от най-важните неща за един мъж е да бъде добър домакин, а това означава да предложи качествени неща на своите гости.

Изхождане извън къщи

Сутрешното уриниране определено е най-освежаващата част от процеса на събуждането. Без да отидете поне 3 пъти до тоалетната не можете да преживеете работния ден. Няма по-хубаво чувство да освободите водопада след няколко студени бири или след като сте се стискали дълго време. Неслучайно хората са казали "Едно пикане е половин е**не".

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Две пиканета не правят едно е**не!

Брадата

Рано или късно винаги се стига до брадата. Пускането на стабилна брада е едно от най-мъжките неща в историята на мъжките неща. Именно варварският външен вид е това, което ни отличава от жените. По този повод още една народна поговорка - "Жена без гърди е девица, а мъж без брада е лъвица".

Създаването на поколение

Да, знаем че е е плашещо да мислите за това сега, но рано или късно ще ви се наложи. Това, което всеки истински мъж е длъжен да направи, е да осигури продължаването на рода. Няма мъж, който да не си е метал един ден да играе футбол със сина си. Да бъдеш баща и да се грижиш добре за децата си е най-мъжественото нещо на света!

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ