9 от най-добрите приложения за iPhone за 2014 г.

28.11.2014, 14:23

Хитри и успешни

   
 
9 от най-добрите приложения за iPhone за 2014 г.

2014 г. е особено успешна за Apple, заради пускането на iOS 8 и iPhone 6. Но едновременно с това се появиха адски много приложения, от които потребителите можеха да си избират, ако изобщо ги открият, разбира се. От Mashable са си направили труда да изровят и изпробват едни от най-смислените и успешни приложения. Вижте ги:

1. Acorns

1443656

Всички сме наясно, че за дългосрочен финансов успех е нужно умно инвестиране. Да, но всяко начало е трудно и решаващо. Acorns спомага за по-спокойно стартиране в дадено начинание, обръщайки внимание на останалите след определена инвестиция пари. Приложението ги събира в специално портфолио, което се наблюдава от финансов експерт. Вие можете да избирате колко да инвестирате, а за всичко останало се грижи програмката. Приложението е безплатно, но ако започнете да инвестирате, ще ви иска по долар месечно.

2. Humin

1443651

Humin преподрежда контактите ви спрямо взаимоотношенията ви с тях. Така много по-лесно и бързо можете да търсите сред телефонните си номера, създавайки си тематични списъци. Приложението се учи от поведението ви и ползването на телефона и колкото повече работите през него, толкова по-интуитивно става то.

3. Hyperlapse

1443655

Това е приложение на Instagram. То позволява на потребителите по лесен и забавен начин да правят time-lapse клипове и лесно да ги споделят в Instagram и Facebook. Приложението работи и с фронталните камери, така че дава възможност за селфи-time-lapse видеа (да живеят чуждиците!).

4. Jelly

1443657

Съоснователят на Twitter Биз Стоун е създател на Jelly. Идеята му е, че има много въпроси, на които човек не може да си отговори с търсене в Google. Някои отговори по-лесно и по-качествено ще дойдат от хората около дадения потребител. Приложението дава възможност да се зададе въпрос посредством текст и изображение, а приятелите на потребителя и техните приятели да дадат отговор или съвет.

5. Kim Kardashian: Hollywood

1443650

Това е едно от най-популярните и най-печелившите приложения. Идеята е, че позволява на потребителя да тръгне по стъпките на известната Кимка, за да се опита да стигне до върха в Холивуд. Разбира се, човек може да си избере и друг персонаж. Трябва да работите здраво, да създавате контакти, естествено, следвайки съветите на г-жа Кание Уест.

6. LinkedIn Job Search

1443659

LinkedIn е добра работна платформа, но след появата на това приложение е няколко крачки пред всички останали. Чрез него потребителите имат достъп до цялата база данни за отворени работни позиции, за които могат да кандидатстват с едно докосване на екрана.

7. Nuzzel

1443649

Не, че няма достатъчно приложения за новинарски сайтове, но това специално дава възможност да бъдат открити онези новини, които приятелите ви четат. Nuzzel събира информацията от Twitter и така комбинира най-споделяните и ретуитвани линкове, които най-вероятно ще са ви интересни.

8. Secret

1443658

Пуснато в началото на 2014 г., приложението Secret бързо набира популярност, давайки възможност на потребителите анонимно да споделят всякакви мръсни или просто срамни тайни от своя живот.

9. Swype

1443653

Приложението дава възмоност на потребителите да пишат съобщения, но не пишейки, а плъзгайки пръста си по клавиатурата. Яко, а?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ