Осем мъжки приложения за Android

16.11.2011, 16:25

Имате ли ги?

   
 
Осем мъжки приложения за Android

Ако един мъж иска да живее пълноценно в съвременния свят, то той неизбежно ще трябва да опознае новите технологии и модерните джаджи. За много мъже (а и жени) най-важното нещо, което използват ежедневно, е техният смартфон. Ако преди не чак толкова много години телефоните бяха просто средство, с помощта на което провеждахме телефонни разговори, сега чрез тях може да разглеждаме карти, да пращаме имейли и дори да придобиваме важни мъжки умения.

След само няколко години на пазара, операционната система Android може да се похвали с над 500 000 различни приложения, които забавляват и ни правят много по-продуктивни. Да, но при толкова много приложения, от които ние, потребителите, можем да избираме, понякога е много трудно да отсеем зърното от плявата. Точно заради това, с помощта на My Life Scoop, създадохме кратък списък от приложения (повечето от тях безплатни), които могат да ви бъдат много полезни, или най-малкото – забавни.

How To Tie a Tie, безплатно

Това е едно много полезно приложение, което показва стъпка по стъпка как се връзват вратовръзки. В приложението ще намерите 12 различни възела, както и кой възел на какъв тип яка най-много отива.

Animated Knots, 7.14 лв.


Ако случайно сте забравили как да връзвате всички възможни възли, приложението Animated Knots е точно за вас. Чрез анимации ще можете да видите точния процес на връзване от най-елементарния възел до най-сложния. Освен това, в приложението има и полезни разяснения за предимствата и недостатъците на всеки възел, както и за най-правилната му употреба.

Mixology Drink Recipes, безплатно


Ето това е вашето приложение, ако обичате да експериментирате с напитките. В него има близо 8000 рецепти за различни питиета, карта на най-близките магазини за алкохол и полезни техники и умения за бармани. Една от най-готините опции на приложението се нарича "Liquor Cabinet". В него просто написвате напитките и съставките, които искате да смесите, и ще ви се покаже списък с рецепти, в които да ги комбинирате.

 

U.S. Army Survival Guide, безплатно


Не че това приложение ще ви направи част от американската армия, но пък е сигурен начин да научите нещо от нея. Ако си го изтеглите, в него ще намерите подробни указания как можете да справите с всичко, ако при непредвидени обстоятелства попаднете в пустощта, как да плавате, да се сдобивате с храна и да си строите убежища.

13 Virtues, безплатно


В опит да води праведен начин на живот, Бенджамин Франклин си създал списък, който държал в малка тетрадка. Всеки ден той го проверявал, за да види дали успява да се придържа към доброто и дали изпълнява 13-те добродетели, към които толкова се стреми. С това приложение спокойно можете да живеете като Бенджамин Франклин и да следите напредъка си в опита ви да станете по-добър човек.

Google Sky Map, безплатно


Това е приложението, което всеки запален астроном би трябвало да притежава. Това е все едно да си имате цял планетариум в джоба на дънките. Просто насочете телефона си към небето и приложението ще ви покаже звездите, планетите и съзвездията, които се намират точно над вас.

Backcountry Navigator GPS, безплатно


Ако обичате да излизате извън пътя, в буквалния и в преносния смисъл, това приложение е точно за вас. То използва вградения в устройството ви GPS и показва къде около вас има туристически пътеки, места за ловуване и за риболов. Разполагате и с опция за разглеждане на топографски карти, а ако не намирате желаната от вас, можете сам да я добавите. Плюсът е, че дори и да нямате обхват, приложението ще продължава да работи.

UrbanDaddy, безплатно


Приложението ще ви помогне да планирате перфектната среща. Просто задавате координатите си, квартала, в който сте и дали искате да хапвате или да пийвате. UrbanDaddy приема данните и ви дава най-добрата дестинация, подходяща и удобна за вас. Срещите никога не са били по-лесни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ