Запленяващият MINI Cooper Countryman на Carlex Design

24.07.2014, 19:00

Малките коли никога не са изглеждали толкова готино

   
 
Запленяващият MINI Cooper Countryman на Carlex Design

Любителите на автомобилната индустрия са наясно, че всеки път щом чуят името Carlex Design, трябва да наострят уши и да внимават. Този случай също е такъв. MINI Countrymen е техният най-нов проект, който старателно е сътворен в стиймпънк стил и е изработен специално за полската верига ресторанти "Wodna Wieza", чиито заведения също са в стиймпънк стил.

Независимо каква е причината, нека просто се насладим на крайния резултат. Интериорът на MINI е наистина страхотен, като много от елементите в него са изработени от мед вместо от обичайната пластмаса. Медни елементи има и във вентилационните решетки, волана и циферблата на километража. Също така няма как да не забележите часовниковите елементи в средата на волана, както и специалните "изрязани" седалки, които осигуряват чудесен комфорт.

Екстериорът на Countryman също е чудесен. Покривът и джантите са покрити с тънък слой мед, който е изработен и полиран ръчно. Именно работата с финия метал е причината конструирането на колата да отнеме цели 9 месеца. Чакането обаче със сигурност си е заслужавало. Като добавка в багажника, чиито стени са покрити с естествена кожа, е поместена страхотна звукова система, а матовият черен цвят на MINI Countryman е последната щриха, която завършва това бижу на съвременната автомобилна индустрия. Само се надяваме да не го докопа някой мургав апаш, че тогава заминаха и покривът, и джантите...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ