Филми, които ни карат да се надрусаме

26.07.2014, 15:13

Не сме ние, когато сме абстинентни

   
 
Филми, които ни карат да се надрусаме

Деца, употребата на наркотици, освен че е незаконна е и много, ама много лошо нещо. В много филми сме гледали как приемането на различни медикаменти, субстанции и други химични явления могат да доведат до наистина сериозни последствия и опасни ситуации. Въпреки това има такива филми, които просто ни карат да се напушим като зверове или да се наядем с хапове, за да се потопим тотално в атмосферата на филма.

Скоро ще излезе новият филм с участието на нашата любимка Скарлет Йохансон, където тя ще играе случайна жертва на наркотрафик, която поема нов вид наркотик, разтварящ се в нея и я превръща в луда килърка, която върви и мачка всичко живо по пътя си.

Очакваме го с нетърпение и по този повод решихме да съберем в този материал филмите от последните 10-15 години, които ни карат да се надрусаме като Миг Джагър преди концерт. Приятели, запалете лулите и се наслаждавайте!

"Мак и Девин в гимназията"

1346643

Започваме леко и непринудено с тази комедийка, която спокойно може да ни изкара едно висше образование по марихуана. А и като се замисли човек - какво друго може да се очаква от филм, в който главните роли са поверени на две от най-големите напушалки в хип-хопа – Снуп Дог и Уиз Калифа, а Redman озвучава анимирана марихуана, която се появява от време на време и обяснява някакви неща? Това е един от филмите, които няма как да ви хареса, освен ако не е гарниран с адски много "салата и билки". Ще се изненадате колко много начини да се напуши човек и разнообразни приложения на марихуаната са открити в този филм.

"Харолд и Кумар отиват в Белия замък"

1346639

Преди да си помислите, че това е филм за някаква кокаинова империя, ще ви кажем, че Белият замък е верига за бързо хранене, където предлагат големи оферти на бургери. Двамата главни герои са корейски смотаняк, който учи право или някаква такава тъпотия, и индийски тарикат, който 10 пъти се проваля на изпита по медицина. След една нощ, в която се напушват като прасета, гледат реклама по телевизията на веригата и решават да похапнат. Следват една серия приключения, които включват миещи мечки, полицаи расисти, откачени корейски студенти и Нийл Патрик Харис в една негова много разгонена и дрогирана версия, която не сте виждали преди това.

"Блясъкът на чистия ум"

1346642

В този филм с невероятния Джим Кери лекарите измислят революционна процедура, която позволява на пациентите да изтриват спомените си за предишните си неуспешни връзки. Няма как да не се замислим, че ако наистина се измисли такова хапче, което да помага на хората да забравят лигавите си и сърцераздирателни псевдо любовни гадости, неговият откривател ще стане милионер.

"Купонджийки"

1346646

Филмът разказва за четири "умрели в кожата си" тийнейджърки, които решават да си направят екскурзия до Калифорния и да се отдадат на едно безкрайно приключение, което се превръща в един луд купон, който включва много алкохол, наркотици и безразборен секс със случайни гангстери. Дори и да не ви накара да искате да се надрусате, гледането на тези четири бивши Дисни звезди, които се разхождат по бански през целия филм, определено ни кара да се пипаме на много неприлични места. Бог да благослови актрисите, които искат да скъсат с детския имидж и го правят по този начин. И напомпаните цици на Селена Гомес! Алелуя!

"Дрога"

1346647

Ето това е един филм, който можем да започнем с 1-2 треви, но от средата нататък със сигурност ще ни досърбят носовете. Джони Деп е толкова ненормално готин в ролята на наркотрафиканта Джордж Йънг, че няма как да не се замислите по някое време, че нарко бароните си живеят доста царски и са като чичо Скрудж – плуват в пари. И въпреки това краят му ще ви върне обратно в началото и ще ви откаже от тези идеи. Този филм и "Реквием за една мечта" са много подходящи за всички пишман наркоманчета и дилърчета за ясно показване на това до какво могат да ви докарат наркотиците. Също така за отказване от дрогата препоръчваме и "Трейнспотинг", но той е по-скоро за херцози и всякакви други хардкор наркомани.

"Вълка от Уолстрийт"

1346644

Според проучване, което направихме, в този филм има повече наркотици и цици, отколкото в който и да е друг филм. Марихуана, крек, кокаин, хапчета – тук има абсолютно всичко и го има в огромни количества. Трябва да признаем, че след този филм наистина гледаме на Леонардо Ди Каприо по съвсем различен начин и наистина много ни израдваха хилядите друсани състояния, които ни демонстрира в този филм.

"Аватар"

1346641

Shit`s getting serious, madafakaaaaaa! Ето това е вече е филм за LSD или поне за гъби. Изобщо всякакви халюциногенни и психотропни вещества са подходящи за гледане на блокбастъра на Джеймс Камерън. Представете си размазаната си физиономия докато гледате тази фантасмагория, сочите телевизора и крещите: "Ебати якото! Копеле, тия са хора! И СА СИНИ!". Специалните ефекти и всичко останало в този филм ще докарат истинска експлозия за сетивата ви, ако гледате "Аватар" под въздействието на всякакви вещества, които омазват мозъка ви.

"Високо напрежение"

1346640

Един чудовищно як трилър с участието на Брадли Купър и Робърт Де Ниро. Главният герой в него става най-добрата версия на себе си, след като приема хапчета, които отключват 100% от мозъчния му капацитет. След като задейства пълния си потенциал, героят на Купър буквално побърква всички останали около себе си с постиженията си и ни показва една малко по-различна и прагматична страна на наркотиците. Ех, защо все още не са измислени такива хапчета и днес. Щяхме да сме поне 50 пъти по-продуктивни от сега....

"Генезис"

1346645

Още един филм, който трябва да се гледа под влияние на психотропни вещества. Мислим, че ако поне малко се стимулирате преди да го гледате, определено ще ви помогне да влизате по-лесно във всички сънища и фантазии, в които героите влизат. Ако наркотиците не бъгнат съзнанието ви, сюжетът на филма със сигурност ще го направи.  

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ