Ужасни истории, случили се в хотелски стаи

25.05.2015, 12:33

Кръв, гадини и малко отпадъци...

   
 
Ужасни истории, случили се в хотелски стаи

Щом сте решили да отсядате в хотел, трябва да сте наясно, че най-вероятно мястото пази своите тайни. Това, което се случва там обаче, трябва да си остане достояние единствено на персонала. Проблем е обаче, когато и гостите разбират какви са ги вършили обитателите на стаята им преди тях. Безбройни са и случаите на аварии, които достойно успяват да развалят престоя на не малко хора. Вижте какво имаме предвид с 6 неприятни истории, които са се случили в хотели по различните краища по света.

Нашествието

Много са случаите на открити в хотелските стаи дървеници, червеи, паяци и всякаква пълзяща гад. Един от най-отвратителните случаи е от селски курорт край Гватемала. Влизайки в хотелската си стая, млада двойка установява, че по завесите живеят над 20 хлебарки. Когато отиват да се оплачат на рецепцията, оттам им дават спрей и им казват сами да се справят с тях. Явно хлебарките в този хотел не са нещо ново.

Кръв, мухъл и още нещо

Става въпрос за хотел в Лондон, който получава оплаквания от почти всеки гост, отседнал там – от кръв по чаршафите до мухъл в банята. Коридорите са тесни и изглеждат като във филм на ужасите, матраците са гадни, а чаршафите – мръсни. В стените има дупки, витрините в стаите са счупени, а вратите не се заключват. Ресторантът пък изобилства от гадни миризми, смесени с уханието на немити килими и ситните стъпки на буболечки. Как това място изобщо съществува все още?

Канализационната стая

Да се спука кран над хотелската ви стая наистина е неприятно. Таванът ви да е пробит в същото това време също е просто лош късмет. Но как се нарича чувството, което изпитвате, когато по леглото ви започнат да се стичат човешки екскременти? Тази история разказва в Trip Advisor гост на въпросния хотел, а ние продължаваме нататък, 'щото ни стана гадно.

Убийството

Убийство в хотела е много по-добре от лайна в леглото. Докато гост се настанява в реномиран хотел в Милуоки, установява, че в непосредствена близост до стаята му току-що е извършено убийство. Как разбира ли? Ами, от стенанията и крясъците на намушкания човек. Гадно начало на престоя, нали?

Не поглеждайте под леглото

Сигурно сте наясно, че не сте първият гост в стаята, в която сте настанени. Само камериерките знаят какво се е случвало в тези помещения, тъй като са натоварени с неприятната, но отговорна задача да чистят след гадните мърльовци, които спят там. Е, една гостенка също разбира всичко това, но по гаден начин, откривайки използван презерватив под леглото си.

Малко отпадъци

Представяте ли си, че презервативът под леглото може да ви се стори бял кахър, в сравнение с това, което някои хора намират като завещание от предишните обитатели на стаята си. Факт е, че колкото и да се стараят камериерките, стаите никога не са идеално чисти, но има такива, които са под всякаква критика – безброй са случаите с неизхвърлен боклук, пълен с дамски превръзки, мухлясала храна и други отвратителни неща, като секс играчки под леглото, използвани прашки под възглавницата и те така.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ