Типовете хора, с които ще пиете в университета

23.07.2014, 19:27

Всякакви ги има

   
 
Типовете хора, с които ще пиете в университета

Студентските години със сигурност са едни от най-забавните в живота на всеки човек. А забавните години на младите хора няма как да не са придружени от стабилна консумация на алкохол. Както всичко свързано с алкохола обаче, тук също дебнат рискове – на какви хора ще попаднете по време на пиянските си приключения. Вижте кои са типовете, с които най-вероятно ще се срещнете по време на пиянските си авантюри.

Бързакът

Той се отрязва окончателно още преди да сте излезли. Сякаш изразът "1-2 за отскок" изобщо не му е познат. По някаква причина е останал с впечатлението, че в заведението няма да му разрешат да пие и затова се нагълтва за отрицателно време и ви поставя в много сложна ситуация – не можете да го оставите сам, защото кой знае какво ще му се случи, но и не искате да го вземете с вас, защото ще ви излага. И в двата случая сте прецакани.

Ненормалният пияница

Няма как да го пропуснете. Той е човекът, който троши кутийки от бира в главата си. Известен е надлъж и нашир с глупостите, които прави след като се насвятка. Най-често е наричан "онзи пич". С него е невъзможно да влезете в което и да е заведение, тъй като персоналът знае, че пак ще потроши всичко. Той е императорът на пиянските простотии, но го държите наоколо заради забавните истории, които ще можете да разказвате после.

"Тихият убиец"

В секцията за Бързака говорихме за "загрявката" преди същинското напиване. По време на въпросната загрявка "Тихият убиец" си стои кротко в ъгъла и довършва пета бира, докато другите са още на втората. Той обаче никога няма да тръгне да се хвали колко много е пил и ще си каже само ако го питат. "Тихите убийци" са харесвани от всички, защото колкото повече пият, толкова по-шумни и забавни стават.

Камикадзето

Неговата мисия е една-едничка, а именно – да се отреже до припадък! Нищо по-малко от това не е достатъчно за него. Изпива абсолютно всичко, което му попадне, и не след дълго ще го откриете да спи на пода в банята, на дивана в хола или пък някъде навън. На следващата сутрин ще ви се струва, че е мъртъв, но не се тревожете – при него процедурата си е такава.

Подстрекателят

1344333

Той не може просто да се наслаждава на купона. Подстрекателят чувства вътрешна потребност да обикаля насам-натам и да предизвиква всеки срещнат на надпиване с шотове или нещо подобно. Не се знае дали изобщо харесва купоните или просто иска да гледа чуждия сеир. Постоянно нарича другите "женчовци" и им казва, че трябва да пият повече, въпреки че самият той почти не пие. Никой не го харесва и се чудите как изобщо е бил поканен на партито.

Човекът с безсънието

Независимо колко пие, той не само че не припада, но и упорито отказва да си легне. Той е убеден, че партито не бива никога да свършва и затова на сутринта ще го откриете как допива последния останал алкохол и допушва половин цигара, която е намерил незнайно къде. След това ще изчезне за цялата седмица и няма да го видите до следващото парти.

Лицемерът

Той е най-дразнещ от всички. Изпива 3 или 4 бири за цялата вечер, а на следващата сутрин претендира, че се е отрязал. Дори не знаем достатъчно силна обида за този тип хора. Просто са неприятни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ