Най-откачените конспиративни теории в света

26.03.2015, 19:44

Слочаенос?

   
 
Най-откачените конспиративни теории в света

Думата конспирация се състои от 11 букви. "К" е 11-тата буква в азбуката – 11+11=22. Две делено на две е равно на едно. Конспирация се римува с "малформация" и "деформация". В пирамидата на илюминатите има едно око. "Око" се състои от 3 букви. Три са и страните на пирамидата на илюминатите. Кое още има три букви? Точно така - div. Слочаенос? Не мислим!

Запознайте се с някои от най-налудничевите конспиративни теории, създавани някога.

Стенли Кубрик и илюминатите

1486985

Според теорията режисьорът Стенли Кубрик е трябвало да бъде член на обществото на илюминатите и да посвети цялата си кариера в закодиране на улики за тяхното съществуване в своите филми. Той обаче отказал и затова бил убит, а не покосен от инфаркт, както съобщават.

Обама контролира времето

Почти всеки е чувал за ХААРП – изследователска програма, управлявана от Военновъздушните сили на САЩ, която прави експерименти, свързани с горните слоеве на атмосферата. Според конспираторите, ХААРП помага на Обама да контролира времето, причинявайки цунамита и урагани по политически причини.

Хрониките на Клинтън

1486990

"Хрониките на Клинтън" не е обикновена теория, а реално съществуващ документален филм, режисиран от консервативна активистка, който "уличава" президента в десетки престъпления. Произведението представя списък с десетки сътрудници на Клинтън, които уж той е убил.

Луната не съществува

Чували ли сте за тази теория? В нея се твърди, че Луната не съществува, а всички космически теории са измислени, за да ни манипулират. Една група от хора пък смятат, че Луната съществува, но не е спътник на Земята, а съоръжение, построено от извънземните. Не че можем да знаем със сигурност, но тази теория изглежда доста налудничева.

Пол Маккартни е мъртъв

Според специалистите по конспиративни теории Маккартни е починал в автомобилна катастрофа през 1966 г. и бил заменен от внимателно подбран от мениджърите на The Beatles двойник, който изглеждал и звучал точно като Пол. Целта била групата да не загуби приходи заради отменени концерти.

Динозаврите помогнали в построяването на пирамидите в Египет


1486989

Всеки се е замислял как древните египтяни са успели да построят пирамидите в епоха, когато не са съществували кранове, машини и камиони. Конспираторите отново имат отговор – египтяните използвали помощта на няколкото динозавъра, които били останали на Земята, а след като приключили строежа, ги убили.

Планът на гейовете за световна доминация

Една от множеството световни конспирации в света е свързана с влиянието на гейовете. От 1930 г. насам се смята, че хомосексуални мъже на елитни позиции в обществото участват в таен заговор и контролират изкуството и света на театъра в световен мащаб. Предполага се, че все още не са се ориентирали към политическа и икономическа власт, защото ще се уморят да управляват и тях.

Сократ никога не е съществувал

Има хора, които по някаква причина смятат, че щом историческа личност не е написала нищо за себе си или за другите, автоматично не е съществувала – такъв е случаят със Сократ, а това, че Платон, например, споменава, че се е срещал и говорил с него, не е достатъчно доказателство за конспираторите.

Контролът върху оръжията е заговор

Колкото и смахнато да звучи, някои смятат, че контролът върху оръжията е управленски инструмент, който възпрепятства народа да се бунтува срещу правителството.

Феминистките контролират бизнеса с видеоигри

1486992

След като мъжете и жените получават равни права, нежният пол иска да отмъсти за всичките години потисничество. Така, за да завладеят света, те започнали да създават видеоигри, които да обсебят мъжете и да ги примамят да стоят по цял ден пред телевизора или компютъра, а това да доведе до затлъстяване и отпускане. Тъжно...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ