Жените с големи дупета са по-уми, но и...

09.01.2017, 19:30

Ново изследване, доказва превъзходството на дупетата

   
 
Жените с големи дупета са по-уми, но и...

Най-накрая стана ясно нещо, което винаги сме чувствали интуитивно – жените с големи дупета са по-умни и по-здрави от своите плоскодупи колежки. (Ние все пак искаме изрично да кажем, че харесваме всички красиви и умни жени, без значение от размера на дупетата им).

Учените от Оксфорт (точно този Оксфорт) анализираха данни – физически и умствени – на повече от 16 хиляди жени. Резултатите шокират учените, а после и обществеността: колкото по-голямо дупе има жената толкова по-здрава и умна е тя.

Първо ще кажем за здравето – жените, които имат по-големи дупета имат по нисък холестерол и захар. Диабетът също предпочита да пропуска жените с пищни дупета. (говорим само за дупетата – не да е пищна навсякъде).

Що се отнася до ума, същите тези жени имат по-голям процент Омега 3, който отговаря за по добрата работа на мозъка и следователно прави по-умни жените с големи дупета.

Извод:

Когато жена ти те пита: "Тази рокля прави ли ми голямо дупето", смело отговаряй: "Да, много ясно!". Надяваме се, че ще успееш да ѝ обясниш преди да те е изхвърлила от вас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ