фотошоп

Ако някога мислите да се занимавате с фотошоп, определено не трябва да вземате пример от тези бездарници!
За съжаление е невъзможно да се върнем назад във времето и да се срещнем с по-младият си вариант. Но ето, че за фотографията и монтажа няма невъзможни неща.  Конър Никърсън създава проект, в който е вмъква своя настоящ образ в собствените си...
Рядко имаме възможността да се докоснем до известните личниости и да станем част от всекидневните им дейности. Но този пич явно е решил да се срещне с едни от най-известните певци и актьори в света и благодарение на фотошоп това става възможно.
Сигурно имаш снимка, която много искаш да подложиш на обработка, но никак не те бива с фотошопа. За тази цел можеш да се обърнеш към професионалист. Но в никакъв случай не се свързвай с този...
Някои хора изобщо не ги бива в снимането. Те дори не знаят как да хванат фотоапарата. Този пич определено не може да снима. Но това няма никакво значение за него, защото е овладял до съвършенство изкуството на фотошопа. Благодарение на тази програма...
Пол Аис е 19-годишен студент по архитектура. Разходките му из сивия град Берлин силно го отегчават и той решава да преобрази скучните постройки, като им даде живот с помощта на ярки цветове. 
Виктория Солидарни е фотошоп майстор от Украйна. Усъвършенствала е ретуша до такава степен, че дори не вярваме на очите си!
Шегите по адрес на Тръмп не са нищо ново, но този път хората решиха да го смалят. Ние разбира се много се смяхме и решихме да споделим с вас забавните изображения, които са създадени от различни онлайн потребители. 
Като цяло гъсениците не са сред най-симпатичните животни, но тази определено е доста фотогенична, а позата, в която е застанала, държейки две тревички, ѝ е гарантирала вниманието на майсторите на Photoshop и неминуема интернет слава.
След края на кариерата си големият Майк Тайсън направи участия в някои филми като "Последният ергенски запой" и "Страшен филм 4". И макар на всеки да е ясно, че  Железния не е създаден за актьор, фотошоп-гениите от интернет ни показват как биха...
Да заспиш на публично място може да бъде много смущаващо. Особено, когато някой те снима и те пусне в интернет. Ето какво се случи с това момиче, което заспа в библиотеката на университета, в който учи и попадна в капана на фотошоп.
Много лесно може да се смени изцяло смисълът на дадена сцена от филм, само като се прибави един малък детайл. 
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ