фотошоп

Някои хора не си взеха поука, че колкото и да обработват снимките си, по-красиви няма да станат. И в това няма нищо лошо, разбира се. Няма нищо по-хубаво от това човек да се харесва такъв какъвто е, без да създава изкривени разбирания за красотата!
Индонезийски Photoshop мастър настанява холивудски знаменитости в местните полицейски участъци и бедните квартали. Резултатът е изненадващо реалистичен! Риана наистина ли е била в тази тоалетна?!!!
Фотошопът е деликатен инструмент, с който трябва да се борави много умело, иначе може да попадне в наша галерия!
Жена на име Шарея Оверман снима мъжа си, докато той сладко, сладко си похърква по време на пътешествие с колата и предизвика потребителите в Интернет да му покажат какво изпуска. Както се досещаш, снимката предизвика епична фотошоп битка!
Отлично знаем, че т.нар. инфлуенсъри бичат да пипат снимките си тук та, за по-добър ефект. Но има някои, които са талкова безсрамни, че обработват снимките си до момент, в който адски си личи. И въпреки това публикуват тези свои недоразумения. Но...
Аркан Лоу от Лас Вегас използва фотошоп, за да съединява лицата ма известни личности и да създава чисто нови самоличности. Израженията им са толкова смешни, колкото и имената.
Не знаем някои хора от луната ли падат, имат ли контакт с главния мозък... В кой свят това е нормално?
В днешно време стандартите за красота са много изкривени и явно все повече хора се опитват да ги достигнат като обработват снимките си по безумен начин...
9GAG пуснаха снимка с причудливо морско създание и попитаха потребителите какво се крие под водата. Предизвиканите ентусиасти побързаха да покажат своите предложения и повече то резултати са наистина епични. Виж и се убеди сам!
Снимката на фотографа Йонгчинг Бао спечели голямата награда на конкурса "Фотограф на дивата природа за 2019 г. Тя изобразява тибетска лисица, която се нахвърля върху хималайски мармот в китайските планини. и ето, че изображението стана повод за...
Разбира се, при тези снимки не е сготвено и изядено нито едно куче. Не сме виетнамци все пак. Instagram страничката се казва dogs_infood. Приятен естетически апетит.
Ако някога сте се чудили как скиорите усвояват перфектната стойка, ето това е начинът!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ