фотосесия

Представяме ви една уникална колекция от снимки. Лина Сабриш и небрежна декорация. Заповядайте.
Хубаво е да си фотограф. Може да оправдаеш всичко с обектива и името на изкуството. Ето например, Алберт Посеч решава да снима 15 жени по време на оргазъм. Жените веднага се съгласяват, нали е в името на изкуството. Първо са планирани 20 оргазма, но...
Днес сме ви приготвили не една, а цели две момичета. Кристи и Никол не са обикновенни - те се мега специални. Защо? Вижте сами.
Днешното момиче се казва Полина Максимова и ние сме искрено влюбени в нея. Фотосесията е убийствено откровена. Заповядайте.
Николас Верано е на път да стане най-добрият ни приятел или просто да го намразим, че работи прекалено готина работа. След като ви показахме снимките на очарователната Лина Мелтън, чиято фотосесия отново беше на Верано, днес сме особено впечатлени...
Днешното момиче се казва Лина Мелтън. Искаме да изкажем специални благодарности на фотографа Николас Верано за изумителната фотосесия и невероятните снимки. Знае е си работата човекът.
Алена е руски модел, който за момента се подвизава в Лос Анджелис. Набира все по-голяма популярност, а ние сме на път да се влюбим в нея. Представяме ви едно истинско момиче от златните полета на Русия. Запознайте се - Алена Савостикова.
Брук Пауър е на 27 години - художничка, дизайнер, музикант.... Ама, вас това не ви интересува. Нали е секси и имаме страхотни нейни снимки. Заповядайте.
Момичето за днес се казва Далия Дани. Опитахме се да се заиграем с името - ок, не ни се получи много, но тази фотосесия определено много се е получила. Ами, честит ви петък!
Нищо не знаем за нея, но сякаш знаем всичко. Моля запознайте се Анастасия Семенкович...
Няма значение как изглеждате стига да се чувствате добре в кожата си. Доказателство за това е щурият дебеланко Джошуа Вароза. Фотограф е неговият приятел Тами Беарс.
Анна Хилкевич е млада тъкмо изгряваща звезда. Вече можете да я видите в редица филми, но едва ли на екрана ще е такава, каквато е при нас. Моля, моля, ние обичаме да се грижим за вас.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ