фотосесия

Момичето днес се казва Виктория Мекер. Прекрасна е като залязващ петъчен работен ден. Специални благодарности на фотографа Алексей Циганов.
В сряда ще се отдадем на традиционна класика – една хубаво момиче и безброй мечти. Моля, запознай се с Маргарита Боня. Специални благодарности на фотографа Сергей Королков.
Петък е специален ден и заслужава специално момиче. Моля, запознай се с прекрасната Джина, която се разкри пред фотографа Родион Тюриков.
Младата писателка Катя решава да ни почете от нейните стихове... или по-скоро да ни ги покажа. Това е доста по интересно, не можем да спорим. Благодарим на фотографа Фотограф Натали Солнечная.
Френската начинаеща актриса Камила Роу е еквивалент за изящество и красота. Такива жени не се срещат често... 
Днескашното ни момиче е Ника Шукурова, специално заснета от фотографа Владимир Dedal Ларионов за Playboy... и за нас очевидно. Честит Петък!!!
Момичето за днес е Нюша Лявданская. Една слънчева стая, страхотно женско тяло и безброй мечти. Мерси на фотографа Алексей Циганов.
Днескашното ни момиче се казва Медисън Хендрик. Просто няма как не ни дойде настроение, когато я гледаме... енергична и красива. Добро утро :)! Специални благодарности на фотографа Крис Хедс. 
Уикендът е слънчев, ние също. Момичето ни за неделя са казва Лиза Олсън и ни помага да приемем тъжната истина, че утре ще се върнем на работа. Специални благодарности на фотографа Jean Pierrot.
Намерихме интересна фотосесия на най-добрите Шеф готвачи от най-скъпите московски ресторанти. Както знаеш в Москва е много скъпо, а явно готвачите там освен от гурме, разбира и от стил. Учим се от тях. Фотограф: Алексей Сулима Стил: Анна...
Момичето ни за петък е прекрасната Али Мишел. Един прекрасен завършек на работната седмица. Специални благодарности на фотографа Джейсън Лии Пери.
Ребека Куня ще те върне там, къде остави лятото – в спомените. Добро утро и прекрасен ден. Специални благодарности на фотографката Diana Mota.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ