смешни снимки

Вече е убийствена жега и много ни се ходи на море. Най-вече, за да гледаме руси жени по (и без) бански. Казваме това в чест на блондинките, които днес отбелязват своя международен празник, но и защото искаме да си пийваме биричка, да усещаме...
Ние, като долни и доказани пияници, винаги разпознаваме себеподобните си. Ето ги и тях.
Може би сте попадали в такива ситуации и ако е така, знаете, че е супер гадно. Но не можем да не споделим снимките, за да си спомните, ужасите или посмеете.
Няма как - отново ще ви засипем с доза странни и смешни снимки, които трябва да погледнете (по) два пъти.
Това е поредният, но не и последният път, в който ще ви покажем снимки на убийствени идиоти и нелепи хора, клиенти на Walmart. Гледаме и не вярваме на очите си!
Отново отбелязваме, че нямаме никаква представа защо хората продължават да молят Джеймс за помощ при обработката на снимките им. Навярно нямат и капка здрав разум, но отговорно заявяваме, че сме фенове на неговия подход. Вижте какво...
Когато живееш в града и трябва да отидеш на село, не е изключено да получиш известен културен шок. Като разгледате снимките, ще разберете за какво става дума. Но най-вероятно и вие често ходите на село и знаете, че там се живее по друг начин....
Смешните, странни, нелепи и възхитително ужасяващи снимки в интернет никога не свършват. Подбрали сме ви страхотна колекция от такива, които ще ви съберат очите от учудване или поне ще ви накарат да възкликнете "Какво, по дяволите, става тук?!".
Няма такива хора като руснаците. Няма. За пореден път се убеждаваме, взирайки се през смях и сълзи в тези фотоси. Който го може, си го може.
Тези момичета дали са знаели, когато са се снимали, или са ги снимали, че това, което правят в момента, е абсолютен FAIL. Така като гледаме и да са знаели, май въобще не им пука.
Искаме да кажем нещо остроумно за тези снимки, но те ни оставят без думи. Преценете на кой одеждите му стоят по-добре, явно тези двойки са ходили при едни и същи стилисти.
Нощният живот си е нощен живот и нищо не може да го замени, засенчи, надскочи. Тези снимки са доказателството.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ