смешни снимки

Животните са страхотни. Те са силата, която движи живота ни и интернет. Доказано!
Постоянно си го повтаряме и пак се изненадваме, но има такива хора. Скандални, ужасни, фрапиращи. И най-често те ходят да пазаруват в Walmart.
Някои стопани доста се бъзикат с домашните си любимци и на нас ни става жал. Но в същото време не можем да не се посмеем, защото гледката е наистина забавна.
Всички знаем, че в Walmart се щурат какви и ли не особняци, изобщо имаме чувството, че там само луди хора пазаруват. Явно и на служителите в тази верига магазини понякога им идва в повече и спира да им пука. Ето какво се получава тогава!
Няма начин да останете безразлични към тези снимки. Покъртителни са. Гледахме ги вече няколко пъти и пак плачем. Ревем!
Когато някой е истински "задник" и си паркира колата на абсурдни места, напълно заслужава подобно наказание!
В живота има доста нелицеприятни и мръсни неща. Ние не им обръщаме гръб, даже напротив. Смеем се от цялата си душа, когато ги видим. Защото те ни свалят на земята и ни връщат в реалността, когато много се размечтаем.
На тези снимки наистина има и кон, но сега ни се иска да не го бяхме виждали. Те са скандални. Смеем се, плачем и пак ги гледаме. Едно е вярно - за хората на тях нещата не са се стекли според плана. А ако такъв е бил планът, то не искаме да...
Има хора, които, колкото и да повтарят, че обичат животните, няма да им повярваме. Не може да обичаш котката си и да ѝ причиниш това!
Не знаем какво се опитват да направят някои хора със снимките си. Подозираме, че целят да убият от ужас някой човечец, който попадне на тези изображения. Скандални са и замалко да ни очистят от уплах. Сериозно!
Време е малко да се раведрим с няколко смешни снимки.
Животът е тежък, животът е драма, животът е борба. Лошото е, че винаги излиза по-силен от нас и в неравната битка с него ние се чувстваме така:        
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ