мацка

След неделя идва понеделник, но Антея е вечна и непреходна. Особено тези снимки!
Ами, запознайте се! Честита събота!
Петък е време за нещо специално. А какво по-специално от Адриана Лима. Не ни благодари.
От Кенсингтънския дворец официално обявиха връзката на принц Хари и Меган Маркъл. Ние не искаме да коментираме клюки, а само да се порадваме на красивото момиче, още повече, че по всичко личи, че нещата между тях са сериозни.
MAXIM и Playboy вече посветиха по един колекционерски брой на симпатичната героиня от легендарния анимационен сериал "Семейство Симпсън". За това ние решихме да се отчете с поне едно "Момиче на деня", макар и Мардж да заслужава много повече.
Днес момичето на деня не е просто момиче, ами си е направо легенда. Мексиканската прелест Салма Хайек вече повече от 20 години радва мъжете по света с невероятната си красота и талант. Със сигурност сте я гледали неведнъж на големия и малък екран и...
Поне си имаме нея, утешението на едно момиче, едни черно бели снимки и Playboy. Успешна седмица!
Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина!Неделя с Нина!Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина! Неделя с Нина!Неделя с Нина!
Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи! Събота с Британи!...
Американската актриса Ариел Уинтър, позната от сериала "Модерно семейство", стана на 18 години, а ние само това чакахме. Все пак вече никой не може да ни обвини, че правим нещо нередни. Радвай ѝ се!
Добре дошли в четвъртък. Момичето днес се казва Шон Дилън и ще ти примонини лятото, и даже на риболов ще те заведе. Прекрасен и успешен ден:) А, за малко да забравим! Специални благодарности на фотографа Tony Kelly.
Днешното момиче се казва Светлана Иванова и ние много си я харесваме. Харесай я и ти, заслужава си.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ